Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Χαιρετώ άπαντες! Με τα smartphones είμαι παντελώς άσχετος, αλλά θέλω να αγοράσω για συγκεκριμένα πράγματα:e-mail και να περάσω χάρτες για χρήση ως gps.Πραγματικά μόνο για αυτά.Επίσης θέλω να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και κάπου είδα αυτό:http://www.minideal.net/original-lenovo-lephone-a690-4-0-dual-sim-android-1ghz-smart-cell-mobile-phone.html και γενικά, παρόμοια κινητά στα ίδια λεφτά. Γενικά θέλω να κινηθώ μέχρι τα 70 ευρώ.Θα βρω κάτι ή να εγκαταλείψω τις σκέψεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ:Μπορείς να αναβαθμίσεις την έκδοση android;
john_dinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Από Κίνα κάτι θα βρεις για Ευρώπη ουτε ν τ σκέφτεσαι
gtctsiamp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σε λίγα χρήματα καλό είναι να δείς κάτι σε Windows Phone αν και πάλι θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα το Nokia 520 είναι αξιοπρεπέστατο και τιμάει το αντίτιμο που ζητά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τα smartphones τα θεωρώ περιττό έξοδο μιας και οι δυνατότητές τους μου είναι αχρείαστες και θα είναι πεταμένα λεφτά. Η σκέψη μου ξεκίνησε γιατί το κινητό που έχω, ένα samsung εντελώς απλό, αρχίζει και τα φτύνει και φοβάμαι πως στο εγγύς μέλλον θα με εγκαταλείψει, οπότε έλεγα εκεί που θα δώσω 30-40 ευρώ για ανάλογο κινητό τηλέφωνο, να δώσω κάτι παραπάνω, αναγνωρίζοντας βέβαια το ρίσκο και τις μικρές δυνατότητες. Αν δεν υπάρχει κάτι, δεν χάλασε ο κόσμος.Θα πάρω κάτι σε μη smartphone.
nokiamaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 http://citisshop.com/eshop/lenovo-a269-android-3-5-screen-dual-sim-card-bluetooth-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-original-play-store/ http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=560
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Στο lenovo χάρτες θα μπορέσω να περάσω;Επίσης θα μπορέσω να αναβαθμίσω το OS;
arisg90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το συγκεκριμενο μοντελο ξεχνα το.Ειναι παλιο και εχει παλιο επεξεργαστη.Δες το ΖΤΕ V889s ή καποιο αλλο με ΜΤΚ6572 ,512MB ram και Android 4.2.Στα 50-70 ευρω υπαρχουν εξαιρετικες προτασεις.
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω τις αναγκες σου αλλα μην το θεωρεις πεταμενα λεφτα Εκτος απο τα τηλεφωνηματα και τα κλασικα sms φωτογραφιες κλπ θα εχεις gps, internet παντου, την αλληλογραφια σου, τηλεοραση , ραδιοφωνο , media player και για συνδεση με τιβι , αποθηκευτικο χωρο για τα αρχεια σου και σχεδον οτι μπορεις να κανεις με ενα pc θα το εχεις στην τσεπη σου
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 http://www.minideal.net/cubot-gt90-smartphone-android-4-2-mtk6572-dual-core-1-3ghz-512m-4g-3g-gps-4-0-inch.html Καλό αυτό; από ότι είδα έχει και άλλα μοντέλα μα αυτό μου άρεσε περισσότερο. Δεν ξερω τις αναγκες σου αλλα μην το θεωρεις πεταμενα λεφτα Εκτος απο τα τηλεφωνηματα και τα κλασικα sms φωτογραφιες κλπ θα εχεις gps, internet παντου, την αλληλογραφια σου, τηλεοραση , ραδιοφωνο , media player και για συνδεση με τιβι , αποθηκευτικο χωρο για τα αρχεια σου και σχεδον οτι μπορεις να κανεις με ενα pc θα το εχεις στην τσεπη σου Παρότι εμείς τα αγοράκια όσο μεγαλώνουμε θέλουμε ακριβότερα παιχνίδια, προτιμώ τα λεφτά που θα έδινα για το κινητο, να τα κρατήσω και με καποια άλλα χρήματα, να πάρω μια καλύτερη τηλεόραση.
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Απλα στο ειπα για να μην πεταξεις 70ε στα σκουπιδια ενω με αλλα 30-40 μπορεις να παρεις κατι πιο επωνυμο και πιο καλο που θα σε βολεψει και δε θα σου σπασει τα νευρα
arisg90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τσεκαρε μοντελα με ΜΤΚ6572 σε minideal και to2c.Εχει αρκετα που για τα χρηματα τους θα μεινει ικανοποιημενος.Ολα εχουν τα προβληματα τους αλλα λυνονται.Μπες και στο myphone να διαβασεις τα θεματα απο τα κινητα που σ ενδιαφερουν για να εχεις μια εικονα απο αποψεις κατοχων. Αυτο ειναι εξαιρετικη επιλογη αλλα ακομα δεν υποστηριζει Ελληνικο 3G(μεσα στο μηνα λενε θα κυκλοφορησει).Το λεω γιατι ειναι καλη μαρκα και με μεγαλη μπαταρια.Η μεγαλυτερη που κυκλοφορει σε ΜΤΚ6572 κινητα. http://www.minideal.net/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-black.html Αν δεν το βιαζεσαι να περιμενεις να δεις σε τι τιμη θα κυκλοφορησει.. Και το GT90 καλο ειναι. Φιλε adi32 ,με 100-110 ευρω απο Ελλαδα θα σπασουν τα νευρα του φιλου και θα πεταξει τα λεφτα του.Απο Κινα με 55-60 ευρω θα παρει κινητο VFM που λεμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 @arisg90:Λόγω συχνότητας δεν έχει Ελληνικό 3G;Και επειδή δε βιάζομαι θα περιμένω, εκτός αν βρεθεί κάτι άλλο. @adi32:Δίκιο έχεις σε αυτά που λες, μα για μένα πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέρες που τα έσκαγα για κινητά.Οι ανάγκες μου είναι καθαρά αυτές που ένα κινητό, μη smartphone, τηλέφωνο προσφέρει.Μα δεν θα έλεγα όχι στο να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω gps. Παιχνίδια, χαζοεφαρμογές και γενικά πράγματα που σου παρέχουν τα smartphones για να γεμίσει ο χρόνος, τα απεχθάνομαι.Δόξα τω Θεώ, τον χρόνο μου τον γεμίζω με ποιο ουσιαστικά, κατ' εμέ, πράγματα. Και κλείνοντας, δεν θέλω να με παρεξηγήσεις για αυτά που γράφω.Δεν εννοώ εσένα.Εννοώ τους ανθρώπους (που υπάρχουν πολλοί) που αγοράζουν με όλο τον μισθό τους ένα τηλέφωνο και χαζοχαίρονται που παίζουν π.χ logo games.
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Για 110ε φυσικα απο Κινα λεω γιατι απο Ελλαδα πρεπει να δωσεις πανω απο 250 Αν και φοβαμαι την Κινα προσφατα παρηγγειλα αυτο http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html Για να δουμε Μια χαρα τα λες Το ανωτερο που εχω δωσει ποτε για κινητο ειναι 180ε Το να περνας το χρονο σου σε κατι πιο ωφελιμο απο το να παιζεις χαζοπαιχνιδια με ενα κινητο ειναι οτι καλυτερο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κάποτε (πολύ κάποτε) είχα σκάσει 340 ευρώ για το C905.8άρα κάμερα.Ουάου! Η τελευταία φορά που έσκασα λεφτά, γιατί κατάλαβα πως δεν άξιζε.Από τότε ότι λιγότερο! Για την επιλογή σου, αναρωτιέμαι αυτό που είπε ο arisg90.Βλέπω πως έχει 3G Band τα 2100 Mhz.Στην Ελλάδα παίζει στα 1800.Μήπως δεν θα πιάνεις 3G;
arisg90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Για να υποστηριζει Ελληνικο 3G θελουμε την εκδοση WCDMA ενω αυτην στο λινκ που παρεθεσα ειναι η TSDMA (το γραφει αλλωστε,μονο για Κινα).Για απλη χρηση Ιντερνετ,πχ μειλ που λες σε καλυπτει.Αλλα επειδη μολις το παρεις,θεωρω οτι καποια στιγμη θα θελησεις να δεις ενα βιντεο να κανεις ενα update ,εκει το 3G ειναι απαραιτητο.Οποτε αν μπορεις να κανεις υπομονη λιγες μερες να δεις σε τι τιμη θα βγει,γιατι συνηθως ειναι πιο ανεβασμενη απο αυτη για τους Κινεζους.Η Jiayu ειναι ποιοτικη και μ αυτο το συνδυασμο επεξεργαστη μπαταριας θα κραταει μερες.@adi32 Το Lenovo S650 πιστευω θα σε αφησει πολυ ικανοποιημενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις