Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας , πρίν κάποιες μέρες αγόρασα απο το ebay το smartphone το οποίο λέγεται Sony Ericsson P1i , σήμερα μου ήρθε και το πρώτο power on ήταν μια χαρά , όταν όμως άλλαξα την γλώσσα απο γερμανικά σε αγγλικά , είπε θα κάνει επανεκκίνηση , όταν την έκανε η μπάρα δεν φορτώνει μέχρι το τέλος και το κινητό δεν ανοίγει , ποιο update service προτείνεται εσείς να βάλω και στα sony ericsson λένε ότι πρέπει να πατάς συνεχόμενα το c , μέχρι να το βρεί το pc αλλά το P1i δεν εχει το γνωστό κουμπί , ποιό κουμπί πρέπει να πατήσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φωτο του κινητού:

imgSony%20Ericsson%20P1i2.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Φανταστικό κινητό για την εποχή του, το είχα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς, απλά από περιέργεια πόσο το πήρες και αν το πήρες για κανονική χρήση ή για συλλεκτικούς λόγους

• Like 1
Δημοσ.

Ελα φιλε γεια σου , το πηρα 24 ευρω απο το ebay σε κατασταση βιτρινας , με ολα τα παρελκομενα , το πηρα φυσικα για χρηση αλλα και για συλλεκτικους λογους , καθως εχω στην συλλογη μου περιπου 75 συλλεκτικα κινητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι το internet κουμπι , αυτο το εμαθα , αυτο που δεν ξερω , γιατι δεν βλεπει το κινητο μου το xs++ 3.2 , και τι αλλο μπορω να κανω????

Δημοσ.

Ναι ειναι το internet κουμπι , αυτο το εμαθα , αυτο που δεν ξερω , γιατι δεν βλεπει το κινητο μου το xs++ 3.2 , και τι αλλο μπορω να κανω????

Απο οσο θυμαμαι απο το K810i που ειχα στην αρχη μπορουσα να το συνδεσω κανονικα στο XS αλλα μετα την επισημη αναβαθμιση ειχε αλλαξει το επιπεδο ασφαλειας και δεν μπορουσα να το συνδεσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...