Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Άλλαξα το τροφοδοτικό του υπολογιστή μου μετα απο 7 μήνες που τον ειχα σε αχρηστία και μετά απο μια βδομάδα χρήσης(μεταχειρισμένο το τροφοδοτικό) δεν λειτουργούν καθόλου οι θυρες USB,με αποτέλεσμα να μην εχω ποντίκι και να τον χειρίζομαι μέσω του πληκτρολογίου

Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταιει?? Εχει να κανει με το τροφοδοτικο?

*Να σημειώσω οτι λόγω πανελληνιων δεν πρόλαβα να αναζητησω ενδελεχώς παρόμοιο θεμα.Ζηταω συγγνώμη αν υπάρχει ήδη ανάλογο topic

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιατι όμως λειτουργούσαν κανονικά οι θυρες μια βδομάδα τωρα?

τι κανω απο εδω και πέρα ?

Δημοσ.

ξαφνικα γινονται ολα . οτι usb και να βαλεις δεν λειτουργει? εννοω οχι μονο το ποντικο . δοκιμασες με ενα απλο φλασακι ας πουμε?

Δημοσ.

Τωρα που τον ξανάνοιξα για να δοκιμάσω δουλεύουν παλι κανονικά..δεν μπορω να καταλάβω τι παιζει

Αυτο σχετίζεται ?

post-215728-0-83482400-1394560167_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπές στη διαχέιρηση συσκευών απο τα windows να δεις αρχικά να αναγνωρίζονται οι usb controlers.AN αναγνωρίζονται τότε υπάρχει πιθανότητα το τροφοδοτικό της πλάκας που πήρες να στέλνει λάθος αμπερ στις συσκευές και να μην λειτουργούν σωστά.Επειδή αμπερ είναι δυσκολο να μετρήσεις προσπάθησε τουλάχιστον να δείς αν τα usb βγάζουν 5-5.2 volt το πολυ.Κάνε τις μετρήσεις πάνω στη μητρική.Νομίζω τα 2 ακριανά pin βγάζουν +/-5v(Ελπίζω να μην έκαψες controler)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...