spaka279 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει ή αν ειναι κουλη ερωτηση... Στο σπιτι εχω το κλασικο router της thomson που δινει η forthnet.. Εχω ενα κινητο samsung nexus s το οποιο σε καποια σημεια δεν πιανει wifi. Ακομα πιο συγγεκριμενα στον καναπε του σαλονιου δε πιανει καθολου. Ερχεται φιλος με sony ericsson και πιανει. Οπως επισης και ενα laptop πιανει χαλαρα σημα(2 κουτακια). Αυτο το καιρο ψαχνω ενα tablet, αυτο και θελω να ρωτησω το εξης. Υπαρχει καπιος δεικτης που να διχνει τη δυνατοτητα ληψης wifi μιας συσκευης? Γιατι οπως καταλαβα δεν ειναι ολα το ιδιο. Επισης το pc που εχω στη τηλεοραση απεναντι απο το καναπε(ακομα πιο μακρια απο το router) λαμβανει 3στα5 με ενα wifi usb stick του 8ευρου
evmenis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν υπαρχει κατι τετοιο στις προδιαγραφες μονο αν πεσεις σε κανενα review και του εχουν κανει το συγκεκριμενο τεστ (υπαρχει app στο play store) θα εχεις μια ξεκαθαρη αποψη. Το πιπο s3 εχει πλαστικη πλατη οποτε μαλλον δεν θα εχει προβλημα στο wifi αλλα δεν παιρνω ορκο ,μην με κυνηγας υστερα
00 George 00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) H πρώτη και προφανείς λύση είναι να μετακινήσεις το Rοuter που έχεις ώστε να πιάνεις σήμα . Η άλλη επιλογή είναι αν δίνη την δυνατότητα το router που έχει να αυξήσεις το σήμα . Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από 00 George 00
spaka279 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δε νομιζω οτι γινεται να αυξησω το σημα στο thomson που εχω. Προς το παρον του εχω ενα κουτακι μπυρας κομμενο στη μεση. Πατεντα που ειχα βρει στο ιντερνετ και κανει δουλεια. Οχι αρκετη παντως για να πιανω και στο καναπε. Τελοσπαντως πιστευω θα επρεπε να υπαρχει ενα νουμερο για το ποσο δυνατο δεκτη εχει η καθε συσκευη για wifi Δε νομιζω οτι γινεται να αυξησω το σημα στο thomson που εχω. Προς το παρον του εχω ενα κουτακι μπυρας κομμενο στη μεση. Πατεντα που ειχα βρει στο ιντερνετ και κανει δουλεια. Οχι αρκετη παντως για να πιανω και στο καναπε. Τελοσπαντως πιστευω θα επρεπε να υπαρχει ενα νουμερο για το ποσο δυνατο δεκτη εχει η καθε συσκευη για wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα