Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τα ηχεια μου παρεδωσαν πνευμα και θελω να αγορασω ενα καινουργιο σετ μιας και εμεινα ευχαριστημενος 5 χρονια τωρα απο ηχεια 30€ λεω να παω στα 50€, max ομως γιατι ειναι σφιγμενα τα πραγματα με τα χρηματα... Εχω δει τα logitech 523, και επειδη ολα μου τα περιφερειακα ειναι απο την logitech και ειναι ολα τους αψογα καιρο τωρα λεω να παω παλι στην ιδια εταιρια. Ολες οι προτασεις καλοδεχουμενες, ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλά τα 523 αλλά κοστίζουν πάνω από 50 ευρό, καλή επιλογή είναι και τα Edifier X330

ο.Ο οταν τα κοιταξα τελευταια φορα εκανα 49, damn!!! Λες αξιζει το ταληρο; Αφηστε το παιδες, κατεληξα σε αυτα, διαβασα πολυ καλες κριτικες και τα βρηκα σε λευκο :wub: αρα τα χτυπω αλυπητα σε κανα 2-3 μερες! Ευχαριστω τον Duck Dogers για τον χρονο του!

Επεξ/σία από Καρχαρίαςςς
Δημοσ.

Πόσα ξέρεις από ήχο, πέραν των όσων γράφουν αυτοί οι φωστήρες στα reviews...?

... το περίμενα. Θα σε απογοητεύσω για την αποδοσή τους και την πιστότητα του ήχου τους.

Τσάμπα λεφτά αδερφέ.

Δημοσ.

Πόσα ξέρεις από ήχο, πέραν των όσων γράφουν αυτοί οι φωστήρες στα reviews...?

... το περίμενα. Θα σε απογοητεύσω για την αποδοσή τους και την πιστότητα του ήχου τους.

Τσάμπα λεφτά αδερφέ.

Παιζω κιθαρα για πολλα χρονια και εχω προπονημενο αυτι στην μουσικη!!! Απ'την αλλη σε αυτα τα χρηματα ποσο καλυτερα μπορεις να βρεις;

Δημοσ.

Λοιπον μετα το post του PCC αποφασισα να ψαξω λιγο παραπανω και να δωσω και 10-15€ παραρανω οποτε βρηκα αυτα και τα πολυ πιο ακριβα απο αυτα που πραγματικα εχω να δωσω αυτο το χροικο διαστημα που ειναι αυτα. Σε αλλο θεμα βρηκα τα πρωτα σε φωτογραφια διπλα σε 2 23" οθονες και δειχνουν τεραστια, ενω τα 2α τα βρηκα σε ενα review και εδειχναν πιο compact, ισχυει το bigger=better εδω; Επισης τα Genius εχουν 2 drivers μπροστα ενω τα Creative εναν

Δημοσ.

Βασικα ψαξε οπως και δηποτε ηχεια που να εχουν tweeter. Αυτο και μονο αρκει για να αποκτησεις μια σχετικη ποιοτητα στον ηχο. Δοκιμασε κατι απο Genius, ειναι οικονομικα και για τα λεφτα τους δεν προκειται να βρεις κατι καλυτερο. Μονο αν ανεβεις κοντα στο 100άρι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...