fotis16 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδες!,μπαινω κατευθειαν στο θεμα!..Επειδη σκευτομαι να ξεκινησω στην βετ αυτο το περιβοητο συστημα με τα "χ" και το διπλασιο...μου δημιουργηθηκε η εξης απορια,αν οντως ειναι κερδοφορο( με μεγαλη μπανκα φυσικα!),υπαρχει πιθανοτητα να σου αποκλεισουν το λογαριασμο?,οπως για παραδειγμα εχω ακουσει οτι κανουν στους arbitragers?Ευχαριστω!,περιμενω απαντησεις απο τους πιο εμπειρους.
newtech Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες!,μπαινω κατευθειαν στο θεμα!..Επειδη σκευτομαι να ξεκινησω στην βετ αυτο το περιβοητο συστημα με τα "χ" και το διπλασιο...μου δημιουργηθηκε η εξης απορια,αν οντως ειναι κερδοφορο( με μεγαλη μπανκα φυσικα!),υπαρχει πιθανοτητα να σου αποκλεισουν το λογαριασμο?,οπως για παραδειγμα εχω ακουσει οτι κανουν στους arbitragers?Ευχαριστω!,περιμενω απαντησεις απο τους πιο εμπειρους. Το Arbitrage (Αγορά του σημείου σε διαφορετικές εταιρίες αρα και 100% κέρδος)με το Martingale (που θελεις να κανεις εσυ που εχει ρισκο δεν εχει 100% κερδος) δεν εχει καμια σχεση φιλε μου και ετσι φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα (σε οτι εχει να κανει με αποκλεισμο) ποσο μαλλον απο την 365 που ειναι απο τις TOP εταιριες Απο εκει και περα να ξερεις οτι το Martingale στο Χ δεν ειναι ο απολυτος διπλασιασμος καθος το Χ λογο του οτι προσφερει μ.ο 3.00+ αποδοση ειναι αποδεκτό και σε 1.5χ του στοιχηματος ετσι ώστε η μπανκα σου να εχει μεγαλητερη διαρκεια σε περίπτωση σερι χασουρας. + του οτι αφου εισαι νεος τσίμπα το Bonus απο εκει και μετα δες και αλλες εταιριες (αν δεν πας καλά τελικα) ώστε να αρχίσεις και αλλου με τα 2πλα χρηματα. Υγ.Μου εδωσες ενα ωραιο θεμα να κανω πάντως το νεο μου video. (Martingale στο στοίχημα και ποιες αγορές αξίζουν) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από newtech
fotis16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Επειδη σ βρηκα ευκαιρο να ρωτησω και κατι ακομα..Aν σε ενα λογαριασμο συνδεονται και στοιχηματιζουν ταυτοχρονα 2-3 ατομα απο διαφορετικους υπολογιστες(και διαφορετικες ip),υπαρχει θεμα? Και κατι ακομα!..Πως καταλαβαινουν οτι ακολουθεις τη μεθοδο Arbitrage?
newtech Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Επειδη σ βρηκα ευκαιρο να ρωτησω και κατι ακομα..Aν σε ενα λογαριασμο συνδεονται και στοιχηματιζουν ταυτοχρονα 2-3 ατομα απο διαφορετικους υπολογιστες(και διαφορετικες ip),υπαρχει θεμα? Και κατι ακομα!..Πως καταλαβαινουν οτι ακολουθεις τη μεθοδο Arbitrage? Ναι. Οταν γινεται ταυτοχρονα υπαρχει θεμα.. Μπορει να επιφέρει μεχρι και Block! Για το Arbitrage ειναι τεράστια κουβεντα καθώς εχει δεκαδες παραμετρους που ούτως η αλλος ελενχουν σε ενα acc (πχ Betting Patterns) αλλα οπως λεω ειναι πολυσυνθετο.
rizla7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 βασικά δε ξέρω πως ακριβώς προσδιορίζεις τη μεγάλη μπανκα, αλλά γενικότερα αν ξεκινήσεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να φτάσεις μέχρι τέλους...και εκτός από τα λεφτά...και ψυχολογικά. το λέω αυτό γιατί έχω δει άτομα να λένε πριν ξεκινήσουν..ναι οκ αμα φτάσει σε ένα Χ μεγάλο ποσό μετά απο χαμένα παιχνίδια θα τα βάλω τα διπλα, αλλά όταν ήρθε η στιγμή..κωλώσανε..με το φόβο μη χάσουν πάλι. και φυσικά πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που ξεκίνησαν. άλλο να λες από την αρχή...ενταξει θα το κάνω..και άλλο εκείνη τη στιγμή,με τη ψυχολογία που μπορεί να έχεις μετά από χαμένα πονταρίσματα να χρειαστεί να ποντάρεις ένα μεγάλο ποσό.
fotis16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!.Ενταξει,αυτη η μεθοδος θελει σιγουρα βαθιες τσεπες,αλλα πιστευω και ο συντελεστης "προβλεψη" παιζει μεγαλο ρολο.Στο κατω-κατω αμα βρεις τα δυσκολα το σταματας και ξεκινας απ την αρχη.Απ το να ελπιζεις οτι με 3 ευρω θα παιξεις 4-5 ματσακια και θα σου κατσει 200ρι...
rizla7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 γενικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο πρέπει να σου κάτσουν "ιδανικές συνθήκες" για να πεις οτι έβγαλες κάτι. αλλιώς θα έχεις οριακό κέρδος ή θα είσαι χαμένος. αυτό το αμα τα βρεις δυσκολα το σταματάς, δε το κατάλαβα..σου είπα και πριν, αν ξεκινήσεις το συνεχίζεις τουλάχιστον μέχρι να πάρεις πίσω αυτά που έχει παίξει ήδη...όσο χρειαστεί να το τραβήξεις και να ποντάρεις. αλλιώς είσαι χαμένος σίγουρα. αν φτάσεις πχ οτι πρέπει να παίξεις 500ευρώ για να καλύψεις τα χαμένα...τα παίζεις έτσι απλά; εκεί είναι το θέμα ψυχολογίας που είπα πριν και πόσο είσαι διατεθημένος να ακολουθήσεις. αλλιώς να λες οτι ΘΑ παίξω 500 ευρώ οταν χρειαστεί και αλλιώς όταν έρθει η ώρα να τα βγάλεις από την τσέπη σου και να τα παίξεις, όταν είσαι χαμένος. γενικά δε θα πρότεινα σε κάποιον να ασχοληθεί με τη μέθοδο αυτή.. ε με 3 ευρώ αν κυνηγάς 200αρια στους 4-5 αγώνες είναι πολύ δύσκολα. μιλάμε για 60+ απόδοση με 5 αγώνες.
atalantos kitharistas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 για το arbitrage, είναι εύκολο να αναγνωρίσουν αν ένας παίκτης το κάνει, για παράδειγμα ένα παίκτης παίζει διαφορετικά ποσά σε κάθε στοίχημα, και τις περισσότερες φορές παίζει παράξενα ποσά, πχ 103,19 ή 259.74 κτλ. επίσης οι εταιρείες αναγνωρίζουν όταν ένας παίκτης παίζει συνέχεια τις 'soft' γραμμές τους, αυτές δηλαδή που άργησαν να κινηθούν μαζί με την αγορά με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ευκαιρία για arbitrage. γιαυτό πολλές φορές ακούς για παράπονα πως η τάδε εταιρεία έκλεισε το λογαριασμό κάποιου μετά από 2-3 στοιχήματα, ακόμα και αν αυτά είχαν χάσει ποτέ μην κάνεις log in στην bet365 από δυο υπολογιστές ταυτόχρονα, θα σου κλείσουν το λογαριασμό και θα σε διώξουν για πάντα από πελάτη, γιατί μόνο κακό σκοπό θα έχεις για να κάνεις κάτι τέτοιο όσο για το θέμα του martingale, μην ανησυχείς, καμία εταιρεία δεν έδιωξε ποτέ κανένα που ακολουθεί αυτή τη στρατηγική. Από αυτά τα άτομα έχουν τα ποιο πολλά έσοδα. ποιο πιθανό να σου στρώσουν κόκκινο χαλί
Kerkyra0000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Καλησπέρα σας. Για μένα το bet365 είναι το χειρότερο εβερ. The best είναι το betsson.
Nabuko Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Kerkyra0000 είπε Καλησπέρα σας. Για μένα το bet365 είναι το χειρότερο εβερ. The best είναι το betsson. Internet Explorer 11?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα