Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω νομιζω πως τα φθηνοτερα μοντελα μεχρι τις 50'' θα συνεχισουν να εχουν μια μικρη πτωση, ανεξαρτητως Μουντιαλ. Οι 55'' και πανω θα κρατηθουν κοντα στα 1000ευρω μεχρι τον Ιουλιο, μετα θα αρχισει καμψη και για αυτα.

Δημοσ.

Εγω νομιζω πως τα φθηνοτερα μοντελα μεχρι τις 50'' θα συνεχισουν να εχουν μια μικρη πτωση, ανεξαρτητως Μουντιαλ. Οι 55'' και πανω θα κρατηθουν κοντα στα 1000ευρω μεχρι τον Ιουλιο, μετα θα αρχισει καμψη και για αυτα.

Περιμενω μηπως βγει καποια προσφορα ... δεν εχω αλλη επιλογη ...

Δημοσ.

Οι 55'' και πανω θα κρατηθουν κοντα στα 1000ευρω μεχρι τον Ιουλιο, μετα θα αρχισει καμψη και για αυτα.

Μακάρι, δεν το συζητώ, αλλά... :unsure:

Θα δείξει.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε καινούρια μοντέλα τώρα τον Απρίλη και να πέσουν οι τιμές στις σειρές του '13 ; Κάτι τέτοιο άκουσα και είπα να περιμένω λίγο ακόμα...

Δημοσ.

πόσο την είχαν δηλαδή; Αξίζει τα παραπανω χρήματα από τη F6500; γιατί δε βλέπω καποια ουσιαστική διαφορά πέρα του σχεδιασμού. πάντως είναι πανέμορφη...  :blink:

Δημοσ.

Όντως έχει ωραίο design, αλλά νομίζω ότι φορούν ίδιο πανελ.

Εννούσα να κάνουν μια καλή προσφορά στην συγκεκριμένη στις 55", όπως έγινε στην 6500. 

Τώρα, είναι αρκετά τα λεφτά.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα στην παρεα εγω αγορασα προ 5 ημερων την f6400 στις 46 ιντσες και μετα απο πολυ ψαξιμο και ρωτημα στο εδω forum! την αγορασα στα 650 ευρω και αφου διαβεβαιωσε φιλαρακι μου με εμπειρια οτι δεν εχει καμια διαφορα στο panel μεταξυ της f6500 και της F6400! Οσον αναφορα στη tv εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος και πιστευω οτι ειναι value for money η f6400 στις 46''

Δημοσ.

<p>Καλησπερα και απο μενα στην παρεα εγω αγορασα προ 5 ημερων την f6400 στις 46 ιντσες και μετα απο πολυ ψαξιμο και ρωτημα στο εδω forum! την αγορασα στα 650 ευρω και αφου διαβεβαιωσε φιλαρακι μου με εμπειρια οτι δεν εχει καμια διαφορα στο panel μεταξυ της f6500 και της F6400! Οσον αναφορα στη tv εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος και πιστευω οτι ειναι value for money η f6400 στις 46''</p>

Αν έχει τα ίδια χαρακτηριστικα με την f6500 καλή ακούγεται. .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...