Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα τροφοδοτικό μέχρι 60 αντε 70 ευρώ. Το σύστημα μου έχει :

Cpu: q9550 με μια xigmatek loki πάνω

Mobo: gigabyte GA-ep45t-ud3lr

Gpu: 4870x2

Ram: 8 gb

Να πω ότι το σύστημα τώρα έχει ένα Recom 550w που δούλευε μέχρι πριν κάτι μέρες και πλέον στα καλά καθούμενα ακουγόταν ένας θόρυβος από το σημείο του επεξεργαστή και το ανεμιστηράκι ενώ έπαιρνε μισή στροφή σταματούσε και μετά από 2 δεύτερα έκλεινε το pc χωρίς να bootαρει καν. Έβαλα την stock ψύκτρα και τώρα το pc κάνει συνεχώς επανεκκίνηση χωρίς να bootαρει καν αν και ο θόρυβος έφυγε. Πιστεύω ότι είναι θέμα τροφοδοτικού αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος για τίποτα ακούω προτάσεις όχι μόνο για Psu αλλά και για ότι άλλο πιστεύετε ότι φταίει. Συγνώμη για τυχόν λάθη αλλά είμαι από το κινητό.

Δημοσ.

Αντρεα εαν καταφερες τοσο καιρο και λειτουργουσες την 4870Χ2 με το recom,τι να σου πω.μπραβο.....αλλα τωρα,εαν ειναι το τροφοδοτικο ο υποπτος που μαλλον αυτο ειναι,να ευχεσαι να μην πηρε μαζι του τιποτα αλλο εαν καηκε.για την ερωτηση σου,οριστε.

THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W CM 87+ PSU 63.64

Δημοσ.

Αντρεα εαν καταφερες τοσο καιρο και λειτουργουσες την 4870Χ2 με το recom,τι να σου πω.μπραβο.....αλλα τωρα,εαν ειναι το τροφοδοτικο ο υποπτος που μαλλον αυτο ειναι,να ευχεσαι να μην πηρε μαζι του τιποτα αλλο εαν καηκε.για την ερωτηση σου,οριστε.

THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W CM 87+ PSU 63.64

Μπορω να τσεκαρω αν εχει παρει κατι αλλο μαζι του? Παντος ολα οκ φενονται στα υπολοιπα. Ειχα δει και το xfx 550 pro αλλα να φανταστω οτι δεν αρκει για την 4870χ2. Σκεφτομαι αργοτερα να παω σε αλλο soccet δεν θα χρειαστω κατι παραπανω ομως απο θεμα τροφοδοτικου?

Δημοσ.

Πάρε το xfx αλλά στα 650watt έτσι ώστε αν πας σε κανα haswell στο μέλλον να είναι συμβατό και το τροφοδοτικό.

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε το xfx αλλά στα 650watt έτσι ώστε αν πας σε κανα haswell στο μέλλον να είναι συμβατό και το τροφοδοτικό.

τι μακακια και αυτη με τους haswell.....

Δημοσ.

γιατι τοσο πολυ το xfx?το thermaltake εχει αρκετα παραπανω efficiency?οκ,για την εγγυηση να το καταλαβω.αλλα δεν σημαινει οτι με το που ληξει η εγγυηση θα ψοφησει το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Ο TS πρέπει να σιγουρευτεί οτι είναι το τροφοδοτικό αρχικά (αν και αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα) και αν δεν αλλάξει κάτι στο hardware και πάει για τροφοδοτικό κοιτάει για μια από τις προτάσεις αναλόγως και τι ζητάει και κοιτάει περισσότερο (κατασκευαστή,modular ή μη,διάρκεια εγγύησης κλπ).

Δημοσ.

Τελικα δεν νομιζω να ειναι θεμα τροφοδοτικου. Ισως να εχει καει η mobo(δεν εχω τροπο δυστυχως να δοκιμασω με αλλη mobo) οποτε λεω να παω σε καινουριο soc. Σκεφτομαι κατι σε amd και κοιτούσα τον fx 8320 με μια mobo που θα προτεινετε εσεις. Το bugget ειναι κοντα στα 300 euro μαζι με το τροφοδοτικο και πιο κατω ακομα καλητερα. Να θυμησω οτι για gpu εχω την 4870χ2 και ραμ δεν χρειαζομαι. Μονο mobo cpu και psu.

Sorry για την καθηστεριση αλλα δεν εχω pc και μπαινω απο κινητο.

Δημοσ.

βρε παρε ενα ποιοτικο τροφοδοτικο τωρα να δοκιμασεις να δεις εαν ειναι αυτο.ετσι και αλλιως και αναβαθμιση να κανεις,ειναι κατι που θα σου μεινει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...