Green Dragon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, χτύπησε ο δίσκος του laptop μου και είμαι για αγορά καινούργιου σκέφτομαι αν αξίζει να πάω σε SSD ή σε κάποιον 7200άρη, μιας και με τον 5400άρη που είχε επάνω ήταν το μηχάνημα αρκετά γρήγορο... επίσης το χρησιμοποιώ για τα βασικά Τι μου προτείνετε να κάνω, σε κάτι ποιοτικό αλλά και οικονομικό;;; ένα δεύτερο θέμα που έχω είναι ότι έχασα και το λειτουργικό ( Win 8 ), αφού το είχε σε ένα διαμέρισμα ανάκτησης και δεν είχα φροντίσει να πάρω ένα image του δίσκου... σε αυτό υπάρχει πιθανότητα με κάποιο τρόπο να ανακτήσω το λειτουργικό ή μπά;;;;
Green Dragon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 έχω ένα της Asus με δίσκο 320 gb hitachi
nikos1071 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γνώμη μου είναι να πας σε SSD. Σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά (το έχω κάνει στο δικό μου laptop 6ετίας και πετάει). Επίσης λογικά το laptop θα έχει κάπου το αυτοκολλητάκι με το serial των Win8. Αυτό θες μόνο και ένα bootable cd ή DVD με τα win8 για να τα περάσεις (ελπίζω να μην έχω λάθος σε αυτό).
hitman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 μπορεις να βγαλεις το dvd record και να βαλεις στη θεση ενα ssd
ck_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 μπορεις να βγαλεις το dvd record και να βαλεις στη θεση ενα ssd Αυτό ισχύει για όλα τα λαπτοπ? Το δικό μου είναι turbo-x W253ESQ. Θα μ'ενδιαφερει η τοποθέτηση ενός δεύτερου δίσκου.
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αυτό ισχύει για όλα τα λαπτοπ? Το δικό μου είναι turbo-x W253ESQ. Θα μ'ενδιαφερει η τοποθέτηση ενός δεύτερου δίσκου. Φυσικά και ισχύει..Το slot των optical drives είναι universal...Απλά αγοράζεις το slot που παίρνει μέσα το σκληρό... Παιδιά καλησπέρα,χτύπησε ο δίσκος του laptop μου και είμαι για αγορά καινούργιου σκέφτομαι αν αξίζει να πάω σε SSD ή σε κάποιον 7200άρη, μιας και με τον 5400άρη που είχε επάνω ήταν το μηχάνημα αρκετά γρήγορο... επίσης το χρησιμοποιώ για τα βασικάΤι μου προτείνετε να κάνω, σε κάτι ποιοτικό αλλά και οικονομικό;;; ένα δεύτερο θέμα που έχω είναι ότι έχασα και το λειτουργικό ( Win 8 ), αφού το είχε σε ένα διαμέρισμα ανάκτησης και δεν είχα φροντίσει να πάρω ένα image του δίσκου...σε αυτό υπάρχει πιθανότητα με κάποιο τρόπο να ανακτήσω το λειτουργικό ή μπά;;;; SSD αφού είσαι σε φάση αλλαγής μη το σκέφτεσαι Τρομερός. Οποιος χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο δεν τα αποθηκευει στο λαπτοπ με κινδυνο να χαθουν τα αρχεια...Λύση αποθηκευσης ειναι οι εξωτερικοι σκληροι...Στο λαπτοπ σημασια εχουν οι επιδοσεις και ενα 128αρης ειναι μια χαρα και περισσευει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα