Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω πολύμπριζο ασφαλείας, έχω δει μερικά σε διάφορες τιμές...πρέπει να προσέξω κάτι πριν το αγοράσω ;; έχετε να μου προτείνετε κάτι;;

Δημοσ.

γιατι να δωσεις αλλα 10Ε για να κουμπωσεις εκει πανω το πολυπριζο? Αυτο που ειπες εσυ δινει την ασφαλεια που δινει το πολυπριζο σε μια πριζα.

Δημοσ.

αν πάρω ένα τέτοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701173 .......μπορώ να το σύνδεσω πάνω σε αυτό ένα κανονικό πολυμπριζω;;; πιο από τα δύο είναι καλύτερο;;

Ισως πιστευεις οτι αν δωσεις 10 Ε για μια πριζα εινσι πιο σιγουρο.Εγω παντως εχω 4 ,5 πολυπριζα σαν αυτο και με περισσοτερες θεσεις ,χρονια τωρα, και ειμαι ευχαριστημενος (ποσο μαλλον αφου δεν επαθα ποτε τιποτα , παρα καποιες συχνοτατες διακοπες που ειχαμε καποτε).Βεβαια το pc ηταν και σε ups, καλου κακου

Δημοσ.

δηλ το μονό είναι για μία συσκευή ;; δεν μπορώ να βάλω ένα πολύπριζο πάνω του και να συνδέσω δύο συσκευές ;;;

Δημοσ.

ωραία ...δίκιο έχεις απλά εγώ σκεφτόμουν να πάρω ένα μονό και να βάλω ένα πολύπριζο με 2 θέσεις για την tv και το dvd ...για το pc θα πάρω ένα 6θεσιο 

Δημοσ.

Μα δεν συμφερει οικονομικα για 5 ευρω.Και καποια στιγμη μπορει να χρειαστεις εξτρα θεσεις (μα ενας σκληρος , μα κατι αλλο), γιατι να εχεις 2 ακριβως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...