Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...Η απορια μου ειναι η εξης...οταν απενεργοποιουμε καποιες διεργασιες ουτως ωστε να μην εκτελουνται κατα την εκκινηση, απο τον task manager,αυτες οι εργασιες παιζουν μετα καποιο ρολο,αρνητικο εννοω, κατα την λειτουργια του υπολογιστη; .....Δηλαδη,απενεργοποιησα καποιες αυτη την στιγμη...Υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργουν μετα;...Δεν εχω δει κατι,απλα ρωταω,Παιζει ρολο;

Δημοσ.

Η απενεργοποίηση των εφαρμογών ή υπηρεσιών που εκτελούνται κανονικά κατά την εκκίνηση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι σχετικές εφαρμογές ή υπηρεσίες να εκκινούνται πιο αργά ή να μην εκτελούνται όπως αναμένεται.

Απο εδω http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/using-system-configuration#1TC=windows-8

Άρα τσεκαρε να μην αφορα τον ηχο , εφαρμογη της καρτα γραφικων, antivirus κτλ...Γενικα δεν εχεις προβλημα αν απενεργοποιησης πχ το skype κτλ...

Δημοσ.

Καλως φιλε μου..Τα διαβασα οσα εγραψες,σ ευχαριστω πολυ...Ξαναλεω οτι δεν επηρεαστηκε κατι στο συστημα μου αλλα καλου κακου ενεργοποιησα κατα την εκκινηση οτι εχει σχεση με intel,και απ οτι ειδα εχουν μετρια επιδραση στην  εκκινηση του laptop..Επομενως ολα καλα..

Συγκεκριμενα αυτα που ενεργοποιησα  κατα την εκκινηση ειναι τα εξης..delayed launcher,hkcmd module,igfxtray module,persistence module ολα intel corporation..Εκανα καλα;

Δημοσ.

Το delayer launcher άστο μην το βγάζεις, βοηθάει να ανοίγουν μία μία οι εφαρμογές

hkcmd module δεν είναι απαραίτητο αλλά κε δεν πρέπει να τερματιστεί εκτός και αν προκαλεί προβλήματα

igfxtray module και percistans αυτa βγάλτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...