panos9553 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 κάτσε και διάβασε το περιεχόμενο του link το αναφέρει εκεί μέσα αν βαριέσαι βαριέμαι και εγώ να σου εξηγώ... και το πιο απογοητευτικό ειναι ότι καθόμουν και σου απαντούσα την στιγμή που δεν διάβασες βασικά ποστ που έστειλα....Απλά θες να γκρινιάξεις λοιπόν.. οκ γκρίνιαζε όσο θες δεν θα ασχοληθώ άλλο Δεν χρειάζεται να πουλήσεις το PC σου (που αποδίδει περισσότερα Tflops παρεμπιπτόντως) γιατι δεν τρέχει windows. Αν λοιπόν βαριέσαι να εξηγήσεις-αποδειξεις αυτα που υποστηρίζεις τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που βρίσκεσαι εδώ.Ισως λόγος είναι και η απουσια επιχειρημάτων.Η ίδια η Sony παρατησε τον cell και εσύ ξέρεις καλύτερα. Η εφαρμογή του insomnia τα έχει παίξει παιδιά...συγγνωμη...
Razor333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Συγνωμη κιολας αλλα το 43 φορες σε μια 15ετια δεν ειναι καθολου εντυπωσιακο.
tosodoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σε βιντεακια που κυκλοφορουν με παραλληλη προβολη ps3 και ps4 ουτε τραγικη διαφορα εχουν ουτε με πειθει οτι ξεπεραστηκε το ps3 και πρεπει να παρω το ps4.Οι αριθμοι δεν φαινονται στην τηλεοραση οταν παιζεις.Το αποτελεσμα ειναι σχεδον ιδιο.
Kalavrezos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Νταξει μια χαζη ειδηση ειναι που δεν εχει υπόσταση. παίζει να αναφέρεται σε παιδιά γεννημένα το 2000-2001 το κύριο αγοραστικό κοινό της δλδ. Κρίνοντας από την ηλικία την δικιά μου και των φίλων μου, μάλλον έχεις πέσει εντελώς έξω. Και καλύτερα που δεν έδωσα ένα σκασμό λεφτά για να αναβαθμίσω το pc μου και το απολαμβάνω αραχτός σε πολυθρόνα και καναπέ και οθονάρα με τους φίλους μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα