Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα pc 5ετίας το οποίο μου έβγαλε θέματα.Άλλες φορές δεν έδινε σήμα στην οθόνη, αλλες φορές πάγωνε, blue screens κτλ...Εν τέλει μετά από δοκιμές το πρόβλημα λύθηκε αφαιρώντας μία από τις 2 ραμ.οπότε πλέον έχω μείνει μόνο με την 2η, η οποία είναι αυτή

http://www.techbuy.com.au/p/76982/MEMORY_MEMORY_DDR-3_RAM/Corsair/TWIN3X4096-1600C7DHX.asp

αυτό που θέλω να μου πείτε είναι κάποια πρόταση για το ποιά ραμ να αγοράσω για να μην υπάρχουν θέματα απόδοσης και ασυμβατότητας, καθώς και το αν με συμφέρει να παρω 4gb και να φτάσω σύνολο τα 6, ή σε ενα παλιό σύστημα δεν θα δω διαφορά απο τα 4 gb...

Δημοσ.

Αν εχεις 64χ OS τοτε θες 4gb . αν πεζεις με 86χ μεχρι 3.2gb βλεπει. να παρεις αλλο 1 dimm προσεχε μονο να εχουν τους ιδιους χρονους φορτισης εκφορτισης και τρεξε της μνημες σε unganged mode.

Δημοσ.

Αν εχεις 64χ OS τοτε θες 4gb . αν πεζεις με 86χ μεχρι 3.2gb βλεπει. να παρεις αλλο 1 dimm προσεχε μονο να εχουν τους ιδιους χρονους φορτισης εκφορτισης και τρεξε της μνημες σε unganged mode.

Windows 7 64 bit έχω, και τα 4 gb τα έβλεπε κανονικά.Δηλαδή για να μην έχω θέματα πρέπει να πάρω οπωσδήποτε μνήμη με 1600 MHs και timings 7-7-7-20?

Δημοσ.

Ναι γιατι με αλλα timings θα εχεις θεμα. Η cpu σου δεν εχει memory controller οποτε αμα βαλεις χαμηλοτερους χρονισμους θα πεσουν και οι χρονισμοι του υπαρχων DIMM.

Δημοσ.

Βασικά για αρχή πες μας τι motherboard εχεις , δεν εχει σημασία αν πάρεις 1333 η 1600 η 1066 αρκει να το υποστηρίζει η motherboard σου τοτε αμα πέσεις σε καποια ασυμβατότητα αυτο ειναι αλλο θέμα αλλα φυσιολογικά αν πάρεις οτι υποστηρίζει η motherboard θα εισαι κομπλε

Δημοσ.

Windows 7 64 bit έχω, και τα 4 gb τα έβλεπε κανονικά.Δηλαδή για να μην έχω θέματα πρέπει να πάρω οπωσδήποτε μνήμη με 1600 MHs και timings 7-7-7-20?

Βασικά, πρέπει να κοιτάξεις να είναι ίδιας συχνότητας και ίδιων volt. Τα timings θα προσαρμοστούνε σε αυτά της πιο αργής, την οποίο καλό θα είναι να τη συνδέσεις στο πρώτο slot της μητρικής.

Δημοσ.

Βασικά για αρχή πες μας τι motherboard εχεις , δεν εχει σημασία αν πάρεις 1333 η 1600 η 1066 αρκει να το υποστηρίζει η motherboard σου τοτε αμα πέσεις σε καποια ασυμβατότητα αυτο ειναι αλλο θέμα αλλα φυσιολογικά αν πάρεις οτι υποστηρίζει η motherboard θα εισαι κομπλε

Απαντώ με καθυστέρηση καθώς δεν είχα νετ για κάποιες μέρες..Η μητρική μου είναι αυτή 

http://www.asus.com/Motherboards/P5E64_WS_Evolution/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...