Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά δεν μπορώ εδώ και καιρό να διαγράψω ένα μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη ή όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο.Όλα τα εικονίδια από την οθόνη έχουν διαγραφεί εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και δεν μπορώ να αλλάξω και φόντο. Επίσης μου λέει συνέχεια να κάνω backup τα αρχεία χωρίς να εμφανίζεται κανένας ιός. Ξέρει κανείς τι να κάνω;

Μήνυμα:

post-285794-0-37122100-1394547033_thumb.png

Δημοσ.

έχεις δοκιμάσει να τον ανοίξεις σε safe mode να δεις τι παίζει?

Σε safe mode βγαίνουν όλα κανονικά χωρίς μηνύματα όπως και σ' έναν άλλο λογαριασμό που σπάνια χρησιμοποιώ [στον ίδιο υπολογιστή με το ίδιο λογισμικό]

Με καποιο συγκεκριμένο αρχείο στο κάνει ?

Όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο zip ή το μενού με τις βιβλιοθήκες βγαίνει συνήθως!

Επίσης μου ζητά σχεδόν σε όλα τα προγράμματα πχ όταν ανοίγω opera την  άδεια διαχειριστή [κάτι που δεν γίνεται στον άλλον λογαριασμό ή σε safe mode]

Δημοσ.

Μηπως εχει βάλει κανενα πρόγραμμα που εχει καποια προστασία η κατι τετοιο ? γιατι αυτο το εικονίδιο δεν μου φαίνεται να ειναι των windows , δοκίμασε να ανοίξεις αυτο το αρχείο σαν admin (και ας εισαι ηδη admin) με δεξί κλικ στο αρχείο και run as administrator

Δημοσ.

Δοκίμασε "επαναφορά συστήματος", σε προηγούμενο σημείο απο τότε που παρατήρησες πρώτη φορά το πρόβλημα...

(ξέρω ξέρω κλισέ πρόταση, αλλά εντάξει, συνήθως πιάνει όταν ευθύνεται κάποιο πρόγραμμα για ένα πρόβλημα )

Δημοσ.

Κάτι γίνεται με το προφίλ του χρήστη που έχεις. Μάλλον έχουν μεταφερθεί φάκελοι ή έχει πειραχτεί γενικά ο λογαριασμός σου.

Μπες σε ασφαλή λειτουργία με λογαριασμό διαχειριστή και δημιούργησε έναν νέο χρήστη με πλήρη δικαιώμτατα. Κάνε επανεκκίνηση και μπες σε αυτόν το λογαριασμό να δούμε αν διορθωθεί.

Δημοσ.

Μηπως εχει βάλει κανενα πρόγραμμα που εχει καποια προστασία η κατι τετοιο ? γιατι αυτο το εικονίδιο δεν μου φαίνεται να ειναι των windows , δοκίμασε να ανοίξεις αυτο το αρχείο σαν admin (και ας εισαι ηδη admin) με δεξί κλικ στο αρχείο και run as administrator

Δεν το ξέρω αυτό, δεν θυμάμαι να το έχω κάνει! Θα ψάξω πάντως!

Δοκίμασε "επαναφορά συστήματος", σε προηγούμενο σημείο απο τότε που παρατήρησες πρώτη φορά το πρόβλημα...

(ξέρω ξέρω κλισέ πρόταση, αλλά εντάξει, συνήθως πιάνει όταν ευθύνεται κάποιο πρόγραμμα για ένα πρόβλημα )

Αν σβήσω τα τελευταία προγράμματα που έχω εγκαταστήσει ;

Κάτι γίνεται με το προφίλ του χρήστη που έχεις. Μάλλον έχουν μεταφερθεί φάκελοι ή έχει πειραχτεί γενικά ο λογαριασμός σου.

Μπες σε ασφαλή λειτουργία με λογαριασμό διαχειριστή και δημιούργησε έναν νέο χρήστη με πλήρη δικαιώμτατα. Κάνε επανεκκίνηση και μπες σε αυτόν το λογαριασμό να δούμε αν διορθωθεί.

Εννοείς στο λογαριασμό του νέου χρήστη που θα δημιουργήσω;Θα το κάνω και θα δω! 

Πάντως μπορεί να έχουν πειραχτεί αρχεία καταλάθος γιατί όταν ανοίγω τον λογαριασμό αυτό,εμφανίζονται δύο μηνύματα στην οθόνη πριν ανοίξει οτιδήποτε.

post-285794-0-49358500-1394634802_thumb.png

Δημοσ.

Τελικά έκανα άλλο λογαριασμό και είναι όλα οκ! :-D

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

υγ ξέχασα να βάλω το 2ο μήνυμα στο προηγούμενο θέμα αλλά αφού λύθηκε το θέμα δεν πειράζει!

:-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...