pirotouvlo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Σε 2 ώρες θα εχω στα χέρια μου το galaxy s 3.Θα ήθελα να μαθω πως πρεπει να το φορτισω για πρωτη φορα ...Να το αφήσω να αποφορτιστεί τελείως και να το φορτισω έως 100% ή να το αφήσω έως τα 5-10% και υστερα να το φορτισω έως το 100?Με ποιο τροπο θα καταφέρω να κρατήσω την μπαταρία του κινητού σε καλη κατάσταση? Αποστολή από το Strike II με τη χρήση Insomnia App
gtctsiamp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Επίσημες τοποθετήσεις εταιρειών που έχω διαβάσει αναφέρουν πως στις σύγχρονες μπαταρίες η πρώτη φόρτιση είναι σαν όλες τις υπόλοιπες. Με λίγα λόγια όταν σου έρθει βάλτο να φορτίσει και όταν είναι 100% το βγάζεις. Στην συνέχεια γενικά είναι καλό να παίζεις ανάμεσα στο 20-80% για να μην "πιέζεται" η μπαταρία.
korios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Οι μπαταρίες λυθίου δεν πρέπει να αποφορτίζονται εντελώς διότι πεθαίνουν. Βέβαια το κύκλωμα που έχουν στο εσωτερικό τους δεν τις αφήνει να αποφορτιστούν εντελώς οπότε στη πράξη δεν κινδυνεύουν. Όπως και να τις φορτίσεις μόλις τις αγοράσεις δεν υπάρχει πρόβλημμα. Καλό είναι όμως τις πρώτες μέρες και σε τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 1-2 μήνες) να τις κάνεις ένα πλήρες κύκλο αποφόρτισης-φόρτισης, όχι για αυξηθεί η διάρκεια ζωής της αλλά για να αυτορρυθμίζεται το εσωτερικό κύκλωμα. Για να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποφεύγεις τη αποφόρτιση της μπαταρίας κάτω από το 10%, να φροντίζεις να είναι δροσερή (κυρίως σε laptop αυτό) και να μην την αποθηκεύεις ποτέ άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα