TasosRS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μολις ειναι ελαχιστοποιημενο και το ανοιγω σε μεγαλο παραθυρο μου δειχνει κατι γραμμες απο που μπορει να συμβαίνει αυτο αλλα αυτο μου το δειχνει μολις το ανοιγω μετα ειναι μια χαρα?? Αν γνωριζει καποιος ας απαντηση...
SPANK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Βάλε μια φωτογραφία με τις γραμμές να δουυμε θα βοηθήσει να καταλάβουμε , στο κανει μονο με τον πίνακα ελέγχου η με οτιδήποτε εχεις σε ελαχιστοποίηση ?
TasosRS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μονο με τον πινακα ελενχου ωραια 9α βαλω ενα βιντεο να δεις πως κανει.....αλλα οπως ειδα τωρα δεν γινετε να βαλω βιντεο γτ ειναι μεγαλο μεχρι 2mb γινετε.Και για φωτογραφια δεν προλαβενω να βγαλω γτ μολις το ανοιγω τοτε το κανει....για μια στιγμη....τι μου προτείνεις να κάνω? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από TasosRS
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Βασικά δεν δοκιμάσεις ενα repair με το cd των windows μηπως φτιάξει
TasosRS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 τιποτα το δοκιμασα....αλλα οπως παρατηρησα μολις περασα τα drivers της καρτας γραφικων απο τοτε το κάνει δοκιμασα αλλα drivers αλλα παλι το ιδιο κανει.....εχω την Asus Radeon R9 270X DirectCU II Top
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα