yota21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 καλησπερα σε ολους τους φιλους.. λοιπον ο πατερας μου εχει ενα αρχαιο συστημα στην εργασια του και εμφανιζει τα εξεις(!!) θεματα: πριν δυο μερες που το εθεσα σε λειτουργια μετα απο καιρο εκανε επανεκκινησεις κυριως με το που εισερχοταν στα window xp..με τις πρωτες πληκτρολογισεις εκλεινε και ξανα τα ιδια.. κανω load defaut config απο bios αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!! οποτε και αποφασισα να βγαλω τις μνημες μηπως και φταει κατι απο εκει... στη συνεχεια ομως αφου εβαλα τις μνημες χαθηκε η εικονα... ακουγεται το συστημα να λειτοργει αλλα μαυρη μαυριλα.. οταν βγαζω το καλωδιο της οθονης βγαζει no signal available αλλα με το που συνδεω το καλωδιο της vga στο συστημα σκοταδι... και λεω...βγαζω μπαταρια και καν clr cmos.... οποτε τωρα εχουμε και λεμε: καθολου εικονα,δεν μπορω να καταλαβω αν κανει επανεκκινησεις + το καινουργιο προβληα τρεις (3) επαναλαμβανομενοι ηχοι κατα την εκκινηση του pc "μπιπ,μπιπ,μπιπ..." εκαψα καρτα??? απενεργοποιησα καρτα??? κανει καποια δυσλειτουργια καποια συσκευη(floppy, dvd rec)??? εκανα χαζομαρα στην μητρικη με το clr cmos??? τι γινεται φιλοι μου???? και κατι ακομα... επειδη ειναι μηχανημα εργασιας μπορω με ενα backup του σκληρου να κρατησω τα προγραμματα του πατερα μου σε αλλο συστημα με windows xp??η windows 7??
FasTaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 3 μπιπ σημαινει οτι κατι δεν παταει καλα ή κατι δεν βρισκει η μητρικη. ΑΝ εχεις κανει ηδη clear στο CMOS τοτε δοκιμασε με τη σειρα που σου γραφω. GPU,cpu και τελος RAM. Ειναι καποιο απο αυτα και με αυτη τη σειρα τα ελεγχει η μητρικη οποτε θα βρεις τι φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα