Προς το περιεχόμενο

Joomla! 3.0 password reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μια καλή μέρα στο Joomla BackEnd μου έβγαλε error πως δεν βρίσκει user με "τάδε" ID (απο οτι έψαξα είναι συνηθισμένο error μετά από την εγκατάσταση του QuickStart package). Βρήκα την λύση να αλλάξω στο υπάρχων Super User το ID  που έλλειπε.

Μέτα από αυτό δεν μπορώ να κάνω login στην πλατφόρμα. Όσο και να αλλάζω τους κωδικούς και να δημιουργώ καινούργια user στο phpMyAdmin

Έχετε κατι να προτείνετε;

Δημοσ.

Όταν δημιουργείς χρήστη στο phpmyadmin τι password δίνεις; το password αποθηκεύεται στη βάση κωδικοποιημένο... εσύ πως το βάζεις;

Μια απλή λύση είναι να αντιγράψεις το password από χρήστη μια άλλης εγκατάστασης joomla

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους

Και με MD5, και εβαλα για κάποια έτοιμα hash οπως π.χ. - admin = 433903e0a9d6a712e00251e44d29bf87:UJ0b9J5fufL3FKfCc0TLsY

Και επειδή έχω κράτησει Back Up  απο μια προηγούμενη βάση DB, πήρα απο εκει κάποιους users  και πάλι εχω το ιδιο αποτέλεσμα

Error

You do not have access to the administrator section of this site.

Δημοσ.

Ο χρήστης που προσπαθείς να συνδεθείς έχει δικαιώματα διαχείριστη και γενικά δικαιώματα σύνδεσης στο backend

Δεν στον πίνακα user_usergroup_map αν ο χρήστης είναι δηλωμένος στο σωστό user_group

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...