nastaia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γεια σας.Μια καλή μέρα στο Joomla BackEnd μου έβγαλε error πως δεν βρίσκει user με "τάδε" ID (απο οτι έψαξα είναι συνηθισμένο error μετά από την εγκατάσταση του QuickStart package). Βρήκα την λύση να αλλάξω στο υπάρχων Super User το ID που έλλειπε.Μέτα από αυτό δεν μπορώ να κάνω login στην πλατφόρμα. Όσο και να αλλάζω τους κωδικούς και να δημιουργώ καινούργια user στο phpMyAdmin Έχετε κατι να προτείνετε;
Gigenis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Όταν δημιουργείς χρήστη στο phpmyadmin τι password δίνεις; το password αποθηκεύεται στη βάση κωδικοποιημένο... εσύ πως το βάζεις; Μια απλή λύση είναι να αντιγράψεις το password από χρήστη μια άλλης εγκατάστασης joomla
nastaia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπουςΚαι με MD5, και εβαλα για κάποια έτοιμα hash οπως π.χ. - admin = 433903e0a9d6a712e00251e44d29bf87:UJ0b9J5fufL3FKfCc0TLsY Και επειδή έχω κράτησει Back Up απο μια προηγούμενη βάση DB, πήρα απο εκει κάποιους users και πάλι εχω το ιδιο αποτέλεσμα ErrorYou do not have access to the administrator section of this site.
Gigenis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ο χρήστης που προσπαθείς να συνδεθείς έχει δικαιώματα διαχείριστη και γενικά δικαιώματα σύνδεσης στο backend Δεν στον πίνακα user_usergroup_map αν ο χρήστης είναι δηλωμένος στο σωστό user_group
nastaia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι!!!Έχεις δίκιο! Σε ευχαριστώ!Λύθηκε το θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα