Voisin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Νέος εδώ, και θα χρειαστώ τα φώτα σας. Το παλιό μου pc δε την πολύ παλεύει πια, οπότε αποφάσισα να αγοράσω ένα νέο. Πάμε στη φόρμα για να σας δώσω μια ιδέα. Ποσό που διαθέτουμε : Μέχρι 1000 ευρώ.Χρήση υπολογιστή : Games κατά βάση.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, χρειάζομαι και οθόνη, η 17άρα hd ready samsung μου δε νομίζω ότι αρκεί πια Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, δε χρειάζομαι κάτι από αυτά.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα.Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να είναι από ένα κατάστημα, για να μου το στήσουν κιόλας.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Όπως είπα και παραπάνω, θα προτιμούσα το σύστημα να συναρμολογηθεί στο κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω τα 7, οπότε είμαι ok φαντάζομαι. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι υπάρχει και ένα όριο +- 100 ευρώ. Αν φτιάξετε μια σύνθεση και σας βγει 1100 ευρώ ας πούμε δε πειράζει, αφού θα κάνω που θα κάνω την επένδυση, δε θα τα χαλάσουμε για αυτό το ποσό. Αυτά, και ευχαριστώ για τη βοήθεια! 1
micahel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 CORSAIR CARBIDE SERIES 300R BLACK XFX 650 AMD FX 8320 GIGABYTE 990XA-UD3 CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9B VENGEANCE 8GB ASUS R9 280X 3GB GDDR5 SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO 120GB WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB SAMSUNG DVD SCYTHE MUGEN 4 Σύνολο:985 + LG 23EA63V-P 2
pnick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από pnick
FasTaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αρκετα καλη συνθεση. μονη ενσταση στη καρτα γραφικων. θα προτιμουσα την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.514536 καλυτερη και πιο φτηνη.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μηχανικό δίσκο δεν σου έβαλα αλλά έχεις περίσσευμα. Το κουτί υπάρχει κ σε μαύρο και είναι πολύ καλό για τα χρήματα του ψυχρό και αθόρυβο. Κάρτα γραφικών καμία κάτω από 3 χρόνια εγγύηση,και R9-270x μόνο σε περίπτωση που σ'ενδιαφερει να την οβερκλοκαρεις. 1
Rizas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αρκετα καλη συνθεση. μονη ενσταση στη καρτα γραφικων. θα προτιμουσα την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.514536 καλυτερη και πιο φτηνη. Πιο φθηνή ναι! Αλλά καλύτερη από πια? Την 280χ ή την 760...? Άσε που σε αυτό το ποσό είναι λίγη αυτή η κάρτα! 2
Voisin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμα αρκετά μπερδεμένος σε διάφορα θέματα οπότε πάμε με διάφορα σχόλια-ερωτήσεις μου. Δε χρειάζεται να πάρω dvd-rom/recorder, έχω ήδη. Το ίδιο ισχύει και για "μεγάλο" σκληρό, έχω ήδη έναν 1TB + έναν εξωτερικό επίσης 1TB. Αξίζει να αφήσω την παλιά μου οθόνη προς το παρόν και να βάλω τα συγκεκριμένα χρήματα για μια καλύτερη (κάνα 400-450αρι ευρώ) γραφικών? Και παίρνω σοβαρή οθόνη μετά από μερικούς μήνες. Ο φίλος Pnick πχ μου έχει προτείνει ήδη την GTX 770. Παραπάνω από 8GB ram βλέπω δε βάζετε, είναι υπερβολή φαντάζομαι, έτσι? Ευχαριστώ και πάλι, και σόρρυ για τις τόσες απορίες
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Οι κάρτες αλλάζουν πιο συχνά,με την 760 παίζεις κ θα παίζεις άνετα για πολύ καιρό,δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα για μερικά frames.καλύτερα λοιπόν μια σωστή βάση σήμερα και μια οθόνη που σου επιστρέφει την χαρά,και στο μέλλον αν και εφόσον (2 χρόνια+) δεν σε καλύπτει η 760 τότε να αλλάζεις μόνο αυτή,πράγμα που μάλλον θα κάνεις και όποια άλλη πάρεις σήμερα,είτε την 280x είτε την 770.. με λίγα λόγια κάρτα αλλάζουμε 4-6 μήνες πριν λήξει η εγγύηση της αν θέλουμε να είμαστε κοντά στην αιχμή της τεχνολογίας ,γι'αυτο αγοράζουμε μόνο όσες υλοποιήσεις δίνουν 3 χρόνια εγγύηση. Όχι για Gaming δεν χρειάζεσαι πάνω απο 8GB ram αλλά έχεις και 2 slot ελεύθερα ακόμα για όποτε. 1
pnick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από pnick 1
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Είναι η "κολοκυθόπιτα" που γράφω μερικές φορές δηλαδή τι ικανοποιεί και κάνει χαρούμενο τον άλλον περισσότερο. Μην ξεχνάμε οτι ολη η προσπάθεια - αγορα σε αυτη την χαρα αποβλέπει,εγώ εχω πάντα στον νου μου και το παρακάτω και την μεταπώληση και την τυχόν "χασούρα" αλλα επι της ουσίας ουτε εγω διαφωνώ,αντίθετα συμφωνώ με τα 1000 σε οτι εχει συμμετοχή στην προσωπική χαρά του καθενος και ας είναι εντελώς κόντρα στην δική μου λογική. 1
pnick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από pnick
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ΟFF Μίλα με τον @pro από ποιον πωλητή πηρε την 27αρα χωρίς τελωνείο .. είναι αρρωστεια.. εχω την ίδια αλλα εγώ την πάτησα και πλήρωσα τελωνείο. 1
pnick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Να σαι καλά. Με ξεπερνάει το ποσό και χωρίς τελωνείο...
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πιο φθηνή ναι! Αλλά καλύτερη από πια? Την 280χ ή την 760...? Άσε που σε αυτό το ποσό είναι λίγη αυτή η κάρτα! Ναι είναι κάπως αλλά υπάρχει και το θέμα της οθόνης. Ο φίλος μπορεί να πάει και σε FX (να κάνει και λίγο OC) και να τα καλύψει αυτά,κάτι σαν τη σύνθεση του micahel που παίρνει και καλύτερη κάρτα,κουτί και με οθόνη μέσα αν και χωράει και καλύτερη.
fatals Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 270x και 760 σε τέτοιο budget δεν λέει. Επίσης το να μείνεις στην παλιά οθόνη δεν αξίζει. Τί να την κάνεις την 280x στην 19άρα ή την 20άρα; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα