Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αστείο θα είναι να πάνε κάποιοι να το πάρουνε και μετά από ένα μήνα να βγει τουμπανάκι Samsung F μεταλλικό.. Εμ, μάλλον έτσι θα γίνει χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ασχέτως της συσκευής (που για μένα δεν αξίζει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον), αυτά που δίνονται ως υπηρεσίες είναι ευπρόσδεκτα. Πρακτικά περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομές σε εφαρμογές που ανήκουν στις δημοφιλέστερες κατηγορίες του Play Store.

Το linkedin είναι εξαιρετικό και το Premium account ξεπερνά τα 15 ευρώ/μήνα, το Cut the rope είναι από τα δημοφιλέστερα games, τα Evernote, Dropbox είναι κορυφαίες εφαρμογές... 

Η τιμή θα πέσει, αφού κυκλοφορήσει το κινητό, όπως και σε όλα τα άλλα κινητά. 

Ποτε θα καταλαβουν οτι δεν χρειαζεται πλεον η μπαταρια να βγαινει αφου ποτε δεν χρειαζετε να την βγαλεις παρα μονο οταν αλαχτει.

Φυσικά όταν χρειάζεται να αλλαχτεί, για να μπει η 2η που έχεις μαζί σου. Από τα μεγάλα μείον του τωρινού μου Nexus 5. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες

• Like 1
Δημοσ.

Παμε στοιχημα πως οσον αφορα την τιμη θα εχουμε €=$ αλλα οσον αφορα τα δωρα θα χουμε 1€= 2$??????

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγώ με αυτά που γέλασα περισσότερο ειναι με την υπηρεσία 1ΤΒ για 2 μήνες.. και το 3μηνο LinkID... άχρηστα δώρα ουσιαστικά shareware ή trials για τα οποία θα πλήρωναν οι εταιρίες να προωθηθούν όχι το αντίστροφο!...

Δημοσ.

εγώ με αυτά που γέλασα περισσότερο ειναι με την υπηρεσία 1ΤΒ για 2 μήνες.. και το 3μηνο LinkID... άχρηστα δώρα ουσιαστικά shareware ή trials για τα οποία θα πλήρωναν οι εταιρίες να προωθηθούν όχι το αντίστροφο!...

Έχεις εμπειρία από το LinkedIn; Ξέρεις τι παρέχει και πόσο κάνει το premium account; Είσαι άσχετος για να τα γράφεις αυτά. Μερικοί νομίζετε ότι ο κόσμος περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από εσάς 

Δημοσ.

Η Samsung πλέον ακολουθεί πολιτική Apple σε τιμολόγηση. Τα κινητά της πλέον είναι θέμα στατους κι αυτό φαίνεται από το πόσο ακριβό είναι το κινητό. Η μεγάλη οθόνη είναι εκεί για να σε ζηλεύουν και καλά στο μετρό οι διπλανοί σου με τις μπακατέλες των 99 ευρω με android. Αυτό μετράει στην πλειοψηφία που δεν ξέρει 2 πράγματα παραπάνω. Δεν θα πάει άπατο. Τα Galaxy δυστυχώς είναι πλέον το iPhone του έξυπνου που δεν τον πιάνει κότσο η Apple. Εγω πάντως αλλάζω κινητο ανά 4 χρόνια αντί με επιδότηση καθε χρονο με μπακατελα..κανω οικονομια απο τα παγια με εκπτωση (λεφτα που θα εδινα ετσι κι αλλιως δλδ. Galaxy S1 (σκυλι με τρελη μπαταρια και Cyanogenmod ακομα δικαζει συγχρονα κινητα), τωρα s4 rooted μεχρι νεωτερας και ξανα σε 3 χρονακια με οτι με κεντρισει αναλογως! Οχι απαραιτητα Samsung, απλα ετυχε χρονικα...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3-12 μήνες δωρεάν συνδρομής (αναλόγως με τη χώρα)

Ειμαι περιεργος να δω στην Ελλαδα ποσο θα ναι!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...