d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και πάλι τρομερές είναι αυτές οι επιδόσεις για τέτοιες αναλύσεις και τέτοια ποιότητα εικόνας σε μονες κάρτες.Τα πίξελ δεν είναι λουμπουκόφυλλα...Θέλουμε καιρό ακόμα για να παίζουμε αξιοπρεπώς την πλειοψηφία των παιχνιδιών σε αυτές τις αναλύσεις. Τα αυτονοητα.. 4 φορες η 1080p αναλυση και θελουμε 60αρια με full settings και πολλοι μαλιστα να ριξουν και κανα MSAA στην καθησια τους.. Να το πω απλα αφελεια και ειμαι και ευγενικος.. /sigh Οσοι περιμενετε 60αρια ακατεβατα με τον Πασχαλη νομιζω θα απογοητευτειτε.. Θα αργησει πολυ να γινει νορμα το 4k αν γινει ποτε με τους normal ρυθμους που εξελισσονται οι GPU. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα θεματάκι που έχουμε είναι με το MSI Adterburner στο On Screen Display, όπου το GPU usage σκαμπανεβάζει συνέχεια. Έχει φάσεις που δείχνει 0% ή και 100% σε οποιοδήποτε σχεδόν παιχνίδι και αν του βάλουμε... σε αυτό το MSI Afterburner φταίει, δεν μπορεί για κάποιο λόγο να διάβαση σωστά το GPU Load με GCN1.1 & 1.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κάντε enable το unified gpu monitoring και θα δείχνει σωστά το usage της κάρτας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Thanks. Θα το δοκιμάσουμε. Πάντως θέλει πολύ προσοχή η κάρτα, όσον αφορά το μέγεθός της. Είναι μεγαλύτερη στο μάκρος και από την 970 της Gigabyte... Πρίν την αγορά, μετρήστε τις διαστάσεις στο κουτί σας. Update: Ναί, τελικά με την ενεργοποίηση του Unified GPU monitoring, το MSI Afterburner δείχνει το σωστό GPU Usage. Shadow of Mordor με Ultra settings GPU Usage 65%-80% για 60fps (Vsync enabled) Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από panther_512 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 AMD’s Dual ‘Fiji XT’ Flagship Spotted in Shipping Manifest – Launching Soon 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 AMD’s Dual ‘Fiji XT’ Flagship Spotted in Shipping Manifest – Launching Soon κτήνος. νομίζω η λύση για άνετο 4κ σε single pcb κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 κτήνος. νομίζω η λύση για άνετο 4κ σε single pcb κάρτα Για ΟΠΟΥ θα σου κάνει την χάρη να λειτουργεί το CF... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Για ΟΠΟΥ θα σου κάνει την χάρη να λειτουργεί το CF... τί εννοείς? εξηγήσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 τί εννοείς? εξηγήσου Οι διπλές κάρτες, μέχρι τώρα, και σε Nvidia και σε AMD, είναι σαν SLI/CF σε ένα pcb. Κοινώς, λειτουργούν όπως ένα σύστημα με δύο κάρτες, με τα γνωστά παρατράγουδα : αρκετοί τίτλοι δεν λειτουργούν σε πολλαπλά gpu, και όσοι λειτουργούν, μπορεί όχι από την αρχή κυκλοφορίας τους [drivers], ενώ αλλού το κέρδος μπορεί να είναι +90% και σε άλλο game να είναι +30% (σε σχέση με μονή κάρτα) + τέρας psu κλπ. κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ναί δέν μου λές κάτι καινούριο αυτό είναι πρόβλημα κυρίως σε 2 κάρτες cf/sli κτλ. επειδή έχω δεί στην πράξη 295χ2 ποτέ δέν είχε κάποιο πρόβλημα. το πρόβλημα με τις 2 κάρτες και άνω εντοπίζεται στα pci που τρέχουν σε χαμηλότερες ταχύτητες απο το πρώτο. τώρα άν κάποιος τίτλος είναι ποιό "δύστροπος" για αυτά οκ αλλά και πάλι σάν single pcb κάρτα θα είναι κτηνος. *μήν ξεχνάς ακόμη και τώρα που μιλάμε η 295χ2 κρατάει τα ηνία σε κάθε είδους benchmark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το pci δεν έχει τόση σημασία πάντως , και x4 να τρέχει , χάνεις λιγότερο από 5% της απόδοσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ναί φίλε μου. αυτό που προσπαθώ να πώ απλά, είναι οτι άν βάλεις μία 295χ2 σε ένα σύστημα και 2 290χ σε ένα άλλο η διαφορά θα είναι αρκετά μεγάλη. fact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ναί δέν μου λές κάτι καινούριο αυτό είναι πρόβλημα κυρίως σε 2 κάρτες cf/sli κτλ. επειδή έχω δεί στην πράξη 295χ2 ποτέ δέν είχε κάποιο πρόβλημα. το πρόβλημα με τις 2 κάρτες και άνω εντοπίζεται στα pci που τρέχουν σε χαμηλότερες ταχύτητες απο το πρώτο. τώρα άν κάποιος τίτλος είναι ποιό "δύστροπος" για αυτά οκ αλλά και πάλι σάν single pcb κάρτα θα είναι κτηνος. *μήν ξεχνάς ακόμη και τώρα που μιλάμε η 295χ2 κρατάει τα ηνία σε κάθε είδους benchmark Πρόβλημα δεν έχει κατά κανόνα οτιδήποτε λειτουργεί με AFR. Το ίδιο το AFR σαν καθαρή λύση λογισμικού είναι το ουσιαστικό πρόβλημα της υπόθεσης. Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά βλέπεις 8GB στις προδιαγραφές μιας 295Χ2 αλλά στην πραγματικότητα ακόμα και μια 390 έχει διπλάσια ποσότητα μνήμης ανά καρέ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ναί δέν μου λές κάτι καινούριο αυτό είναι πρόβλημα κυρίως σε 2 κάρτες cf/sli κτλ. επειδή έχω δεί στην πράξη 295χ2 ποτέ δέν είχε κάποιο πρόβλημα. το πρόβλημα με τις 2 κάρτες και άνω εντοπίζεται στα pci που τρέχουν σε χαμηλότερες ταχύτητες απο το πρώτο. τώρα άν κάποιος τίτλος είναι ποιό "δύστροπος" για αυτά οκ αλλά και πάλι σάν single pcb κάρτα θα είναι κτηνος. *μήν ξεχνάς ακόμη και τώρα που μιλάμε η 295χ2 κρατάει τα ηνία σε κάθε είδους benchmark Ναι, προφανώς και αν είναι να έχουν δουλέψει μία πλατφόρμα περισσότερο από κάθε άλλη, είναι τα benchmarks - κάπως πρέπει να πουλήσει και το CF/SLI. Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι δίαυλοι. Είναι οι μηχανές των games και το optimization τους και όσο και αν έχουν υπάρξει εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, το multi gpu έχει ακόμα θέματα - είτε σε πολλές, είτε σε μία κάρτα. Βάλε να τρέξει ένα timedemo σε Starcraft 2 πχ. η 295Χ2 και τα ξαναλέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ναί φίλε μου. αυτό που προσπαθώ να πώ απλά, είναι οτι άν βάλεις μία 295χ2 σε ένα σύστημα και 2 290χ σε ένα άλλο η διαφορά θα είναι αρκετά μεγάλη. fact το ίδιο πράμα είναι, η 295x2 αποτελείτε από δύο 290x. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα