Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστα για πες μου λοιπον ποια ηταν η αρχικη τιμη της 290...γτ δεν νμζ να πιστευει κανεις οτι θα σου δωσουν την rebranded καρτα τους στην ιδια τιμη που εχεις η προηγουμενη τους σειρα τοσα χρονια μετα!

Δημοσ.

Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί πολύ φοβάμαι ότι όσοι είναι υπερβολικά αισιόδοξοι θα απογοητευτείτε. Δεν είναι όντως τυχαίο που ο αντίπαλος διατηρεί τόσο υψηλές τιμές.

(edit: να τονίσω το ρήμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ανέβασε τις τιμές η nvidia, Αν θυμάμαι καλά την 780 την είχε 650$, την 780ti την είχε βγάλει 700$ και η 980 ΤΙ βγήκε στα 650$.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έκανες ninja edit Ailuros και να μην ειδα καλά εγώ!   :P

Διατηρεί τόσο υψηλές τιμές σε σχέση με τί όμως; Ποιό είναι το μέτρο σύγκρισης σε σχέση με το παρελθόν;

Τεσπα εμένα με χαλάει η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου γιατι τις έφερνα φθηνότερα από Αμερική. :(

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι το Fiji είναι downgraded σε σχέση με αυτό που ήθελαν, μάλλον γι' αυτό το λες..

Ο Κάρολος. Η αλήθεια είναι ότι η έκδοση που θα ενδιέφερε τους περισσότερους δεν μπορεί ακόμα να φτάσει σε επιδόσεις την πετσοκομμένη GM200 ενώ θα έπρεπε να την ξεπερνάει. Οι οδηγοί εξακολουθούν να είναι το πρόβλημα και η τρομακτική έλλειψη προσωπικού στην AMD. ΄Ολα αυτά δεν χρειάζεται να μου τα επιβεβαίωσει κάποιος άλλος. Εδώ και αρκετό καιρό σε προειδοποιώ να κρατάς μικρό καλάθι αλλά μάλλον απευθύνομαι σε λάθος τοίχο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...