Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μια χαρά θα 'ναι, αρκεί να βάλουν ψύκτρες της προκοπής επάνω και να μην έχουμε τα ίδια με τις θερμοκρασίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 4225 SP/264 TU; Καλά,θα ακούσουμε διάφορα. Η φημολογία για 66 CUs είναι πιά πανάρχαια. Παρεπιπτόντως 66 CUs * 64SPs = 4224SPs (σώπα τα TMUs τα πέτυχε....) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ναι όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sirboux Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ξέρει κανείς πότε θα βγουν? αξίζει σε 5-6 μήνες που θα έχω τα λεφτά να πάρω 280χ-290 η να περιμένω να βγουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ξέρει κανείς πότε θα βγουν? αξίζει σε 5-6 μήνες που θα έχω τα λεφτά να πάρω 280χ-290 η να περιμένω να βγουν ΄Οταν βγούνε θα έχουμε προφανώς και απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sirboux Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 πότε όμως θα βγουν με καίει κάτι διάβασα ότι το εργοστάσιο της tsmc έχει θέματα με την αναβάθμιση σε 20nm και οτι θα δούμε 20 nm to 2015 και μετά ελπίζω να διαψευστεί σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αμφότερες εταιρείες δεν θα έχουν GPU πυρήνες στα 20SoC φέτος χωρίς αυτό να αποκλείει από την άλλη νέες κυκλοφορίες καρτών γραφικών. Και τα 28nm μια χαρά δουλειά κάνουν αν δεν πρόκειται για πυρήνες υψηλής πολυπλοκότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τουλάχιστον θα έχουν καινούργιους πυρηνες και σχεδιασμό πάνω ή θα είναι rebrand? Άντε γιατί η hd 4850 πολύ έχει κρατήσει και σκούζει καθώς και τα νεύρα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τουλάχιστον θα έχουν καινούργιους πυρηνες και σχεδιασμό πάνω ή θα είναι rebrand? Άντε γιατί η hd 4850 πολύ έχει κρατήσει και σκούζει καθώς και τα νεύρα μου! Καινούργια γενιά θα είναι. ΄Ασχετο αλλά περιόρισε την υπογραφή σου στις 5 γραμμές που είναι το επιτρεπτό μέγιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sirboux Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Άντε γιατί η hd 4850 πολύ έχει κρατήσει και σκούζει καθώς και τα νεύρα μου! σε νιώθω συνάδελφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κανένα νεότερο έχουμε ; Κυκλοφορία λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η AMD μαζί με το GM204(Πιθανόν) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Κανένα νεότερο έχουμε ; Κυκλοφορία λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η AMD μαζί με το GM204(Πιθανόν) ; εγώ προσωπικα υπολογίζω τισ νέες καρτεσ μαζί με καινούρια παιχνίδια που περιμένουμε. πάντα πάνε πακέτο αυτα! δεσ μπεστ σέλερ τίτλους ( πχ far cry 4) πότε είναι να μασ έρθουν κ υπολόγισε ότι εκεί γύρο θα έχουμε κ καρτεσ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αν δεν είναι έτοιμες οι κάρτες όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αν δεν είναι έτοιμες οι κάρτες όμως.. τα πάντα είναι θέμα μάρκετιγκ! οι καρτεσ θα είναι ! ( οι drivers ομωσ ? ) για τουσ τίτλοσ παιχνιδιών δεν αναφέρομαι καθόλου γιατί θα είμαι off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Διάβασα κάπου, οτι η amd με το r9 390x θα παει για tile rendering αρχιτεκτονική. Πόσο πιθανό το βλέπεις αυτό Αιλουρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα