Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω οτι την περιμένουμε q1/15 αλλα 3,5 χρονια απ'όταν βγήκε η 7970 τι σχεδιάζανε μόνο την 290x ? Tη 285 δεν τι μετραω, καθώς ειναι μια βελτιστοποιημένη 7950 για λόγους εξοικονομισης χρημάτων/ενεργειας

Δεν ξέρω προσωπικα μου φαίνεται πάρα πολυς ο καιρος. Περιμενα καινουρια γενια τουλαχιστον κανα 6μηνο πριν. Βεβαια ειχαν και τις κονσολες...απολύσανε και κόσμο...

Δημοσ.

Με την τελευταία παράγραφο αρχίζεις και πλησιάζεις. Αλλά να ρωτήσω τότε διαφορετικά η NV μετά την 680 τι σχεδίασε το τόσο "τρομερό" μέχρι να φτάσουν στο Maxwell; Nαι βγήκαν οι 970/980 νωρίτερα, αλλά σε σχέση με τους κόκκινους πήραν και τον πούλο όσων αφορά τις κονσόλες.

Επειδή ακριβώς είναι custom SoCs η AMD εισπράττει ένα αρκετά καλό ποσό από κάθε από τους 3 κατασκευαστές. Δεν πούλησαν πνευματικά δικαιώματα. Δεν αφήνεις ένα εγγυημένο και σταθερό εισόδημα για τα τουλάχιστον επόμενα 5 χρόνια στο μέλλον για να επισπεύσεις για μερικούς μήνες την κυκλοφορία ενός πυρήνα (δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά υπεραλουστεύω γιατί καταλαβαινόμαστε....) ή πιο απλά δεν αφήνεις τον γάμο να πας για πουρνάρια....

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν είναι μούφα τα αποτελέσματα λογικά θα εμφανιστούν είτε ταυτόχρονα είτε με μικρή χρονική διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Μας δουλεύουν ; Που ξέρουν πως αποδίδει το GM200 ; Και έβαλαν ήδη ''Ολοκληρωμένο GM200'' και ''Κομμένο GM200''...Οκ..

Δεν χρειάζεται να είναι αληθινά τα αποτελέσματα για να σου πω ότι βρίσκονται τρομακτικά κοντά στην πραγματικότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...