2600k Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 νταξ πολυ παλιο δεν τον λες εξααιτιας το πολυ να ειναι ι7 2600 φοραει η μητρηκη ειναι foxcon απο το πλαισιο το πηρα
Zandim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 νταξ πολυ παλιο δεν τον λες εξααιτιας το πολυ να ειναι ι7 2600 φοραει η μητρηκη ειναι foxcon απο το πλαισιο το πηρα στα widnows μπαινει? Μηπως κανει post αλλα δεν φαινεται? Δοκιμασες και τις αλλες εξοδους της καρτας γραφικων?
2600k Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομίζω ότι φταίει η έξοδος. Εδώ δεν ακούγεται το μπιπ στην εκκίνηση
Zandim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για δες μηπως υπαρχει καποιο update για τη μητρικη σου.
2600k Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το έκανα μεγάλο μανίκι αλλά το κατάφερα πάλι δεν μπουταρει
Zandim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αν εχω καταλαβει σωστα η μητρικη σου ειναι uefi και θα επρεπε να υποστηριζει την καρτα κανονικα. Στειλε mail στη foxconn αφου δοκιμασεις την καρτα σε αλλο pc Και σιγουρευτεις οτι δεν εχει η καρτα καποιο προβλημα. Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο
2600k Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και μόνο για την προσπάθεια και τον χρόνο σας ευχαριστώ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο έχω φάει δύο μέρες ασταμάτητα να παλεύω, το πρόβλημα είναι της μητρικής 100% δεν υπάρχει αμφιβολία. Μάλλον θα αγοράσω μητρική ή θα πουλήσω την γραφικών.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν καταλαβαινω ακομα πως ειναι το προβλημα 100% της μητρικης...δοκιμασες την καρτα σε αλλο PC?απλα προσεξε μην κανεις καμια ξαφνικη κινηση και το μετανιωνεις μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα