Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει συμβει σε καποιον ο SSD του να χασει δεδομενα απο πεσιμο.?

Τον ειχα σαν εξωτερικο (προσωρινα) χωρις να ειναι σε θηκη και οπως ηταν πανω στο tower (και συνδεδεμενος με usb) κουνηθηκε και επεσε με αποτελεσμα να χαθουν τα δεδομενα και να χρειαζεται format .

Ειναι φυσιολογικο ?

Υποψιν οτι δεν αποσυνδεθηκε απο τη usb

Δημοσ.

Δε νομίζω να νομίζεις ότι αποτελεί "εξαίρεση" η περίπτωση που βίωσες - οπότε και μόνο δια του αποτελέσματος, "ναι, είναι φυσιολογικό". 

Ακόμη κι αν είναι διαφορετική η φύση των SSD από των HDD, ειδικά όσον αφορά πτώσεις κλπ.

...το θέμα όμως είναι μάλλον άλλο : Τον φορμάρισες έκτοτε τον δίσκο; Τα κατάφερες δηλαδή; Και αν ναι, όλα του ΟΚ;

Διότι πιθανολογώ πως δεν τον έχεις "πειράξει" έκτοτε και φοβάμαι πως έχει παραδώσει πνεύμα (ως αποθηκευτικό μέσο - ενώ πιθανώς "ως controller", αναγνωρίζεται, αλλά δεν θα μπορείς να τον φορμάρεις...).

Σε κάθε περίπτωση, πριν δοκιμάσεις φορμάρισμα, και αν είχες μέσα αρχεία που σ' ενδιέφεραν, τρέξε πρώτα κάποιο recovery app, όπως το Active File Recovery, να δεις αν αναγνωρίζει το "αποθηκευτικό τμήμα" του δίσκου, και αν χρειάζεται, κάνε ανάκτηση. Προσπάθεια για φορμάτ, μετά...

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θα ανοίξω άλλο thread, θα ρωτήσω εδώ μιας και εφαρμόζει στον τίτλο: χάνουν όντως δεδομένα οι SSD αν τους έχεις κλειστούς για καιρό  όπως γράφουν διάφορα sites;  Έχει κάνεις αντίστοιχη εμπειρία;

Δημοσ.

Δεν θα ανοίξω άλλο thread, θα ρωτήσω εδώ μιας και εφαρμόζει στον τίτλο: χάνουν όντως δεδομένα οι SSD αν τους έχεις κλειστούς για καιρό  όπως γράφουν διάφορα sites;  Έχει κάνεις αντίστοιχη εμπειρία;

λες διαφορα sites και βαζεις πηγη ενα site ελληνικης εταιριας ανακτησης δεδομενων. .....

Δεν εχω δει πουθενα αυτο το πραγμα , θα ηταν ενδιαφερον αν μας εδινες καποια πραγματικη πηγη

Δημοσ.

Το έχω κανα ξανά διαβάσει το συγκεκριμένο αλλα προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτε περίπτωση που να έχουν χαθεί δεδομένα επειδή πχ το pc ειναι κλειστό για 2 ή 3 χρόνια κτλπ

Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα άλλα κάπου είχα πετύχει πριν καιρο κάτι μετρήσεις όπου έλεγαν οτι εάν ο δίσκος δεν συνδεθεί για ένα έτος στο ρεύμα και είναι σε θερμοκρασίες πάνω απο 30 βαθμούς συνεχεία 24h/7 και πάνω απο 40 βαθμούς με χρήση τότε αρχίζει να χάνει τα δεδομένα του .

Δημοσ.

λες διαφορα sites και βαζεις πηγη ενα site ελληνικης εταιριας ανακτησης δεδομενων. .....

Δεν εχω δει πουθενα αυτο το πραγμα , θα ηταν ενδιαφερον αν μας εδινες καποια πραγματικη πηγη

http://gr.pcmag.com/ssd/16943/news/ssd-peite-antio-sta-dedomena-sas-se-7-emeres

"Πειτε αντιο στα δεδομενα σας σε 7 ημερες" ( :devil: :shock: )

Αυτο το αρθρακι ανακυκλωνεται αυτο το μηνα σε διαφορα πορταλς. :-( Έχει γίνει της μόδας η κινδυνολογία αυτή τη δεκαετία.

Δημοσ.

Αν ηταν έτσι το καλοκαίρι που φεύγω για διακοπές πάνω απο 15 ημέρες και ο υπολογιστής στο δωμάτιο μου που το χτυπάει ο ήλιος 24 ώρες έπρεπε να είχα χάσει τα πάντα :P

Δημοσ.

Αν ηταν έτσι το καλοκαίρι που φεύγω για διακοπές πάνω απο 15 ημέρες και ο υπολογιστής στο δωμάτιο μου που το χτυπάει ο ήλιος 24 ώρες έπρεπε να είχα χάσει τα πάντα :P

Μιλάμε για κάνα χρόνο σταθερά πάνω από 40αρια και πάλι ολική διαγραφή δεν παίζει να γίνει , όποτε είσαι κομπλέ :P

Δημοσ.

E ναί εγω δεν εχω συναντήσει πάντως καμια τέτοια περίπτωση και μαλλον ειναι σπάνιο πράγμα

Δημοσ.

E ναί εγω δεν εχω συναντήσει πάντως καμια τέτοια περίπτωση και μαλλον ειναι σπάνιο πράγμα

Ε καλά εννοείτε αυτό απλά δεν ήξεραν τι να βγάλουν και βρήκαν αυτό σαν δικαιολογία :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...