poscore Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ που τα έγγραψεσ όλα αυτα. ΌΧι δεν είναι υπάρχει συγκεκριμένος. Θα το αλλάξω τώρα σε html. Ωστόσο πάλι δεν μπορώ να κάνω το tsiomis.gr/index.html n δείχνει σε tsiomis.gr/ :/ Αν γνωρίζει κάποιος τι κάνω λάθος :/
Zein Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εχεις αντμιν πανελ στον χοστ που εισαι? αν ναι, κανε το ρινταιρεκτ απο εκει καλυτερα. ουτε htaccess ουτε τιποτα.
poscore Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ναι φυσικά και έχω...απλά το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω redirect...και ο μόνος τρόπος που έχω σκεφτεί είναι αυτός ... :/
Zein Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αμα το κανεις απο το admin panel τοτε θα σου γραψει το ρομποτ τον κωδικα στο htaccess αρχειο. Γρηγορη και ευκολη λυση που δουλευει σε απλα θεματα. Παντως απο την στιγμη που δεν εχεις php κωδικα μεσα στο index σου κανε απλα rename την καταληξη του αρχειου σε html (και αλλαξε και ολα τα urls ωστε να δειχνουν το html αρχειο και οχι το php που δε θα υπαρχει!) και θα σου λυθουν ολα τα προβληματα! To htaccess και το Index ειναι φανταζομαι στο root, ετσι δεν ειναι?
poscore Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Έτσι ειναι ναι.... Actually, έχω include σε όλα γιατί το footer και το header είναι σε ξεχωριστό αρχείο. Μόνο αυτό...
kinhthra Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 γεια σας, βλέπω ότι στο google.com είσαι στη 5 και 6 θέση https://www.google.com/search?q=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs#q=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD&rls=org.mozilla:en-US:official&safe=active&start=0
Zein Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Tριτη σελιδα για εμενα.! Που δεν ειναι καθολου ασχημα οπως και να εχει! Φανταζεσαι τωρα να εμφανιζοταν ολως τυχαιως ενα μπλογκ απο το blogspot που να ειχε τιτλο "διεκπεραιωσεις φορτηγών - τι πρέπει να ξέρετε" , και μερικα λιγα ποστς μεσα του, ενω δεξια και αριστερα να ειχε διαφημιστικα μπανερ και λινκς με την ιστοσελιδα σου?
poscore Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Tριτη σελιδα για εμενα.! Που δεν ειναι καθολου ασχημα οπως και να εχει! Φανταζεσαι τωρα να εμφανιζοταν ολως τυχαιως ενα μπλογκ απο το blogspot που να ειχε τιτλο "διεκπεραιωσεις φορτηγών - τι πρέπει να ξέρετε" , και μερικα λιγα ποστς μεσα του, ενω δεξια και αριστερα να ειχε διαφημιστικα μπανερ και λινκς με την ιστοσελιδα σου? Εδώ φαίνομαι στην 5η θέση... Αλλά νομίζω οτι δεν είμαι πραγματικά στη 5η γτ έχω ξαναπατήσει. Εμ αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα αυτό. Αλλά δεν έχω τον χρόνο για δωρεάν να κάνω blog που να γράψω διάφορα πράγματα κτλ...δεν έχω χρόνο και δεν ζητήθηκε τπτ τέτοιο...οπότε είναι περιορισμένες οι κινησεις μου δυστυχως!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εμ, θα μπορούσα να ακούσω της ταπεινή σας γνώμη όσο αναφορά το SEO στη ιστοσελίδα Site: http://tsiomis.gr/index.php ; ¨Εχω κάνει οτι μπορώ. Έχω βρει διάφορα πράγματα και δεν ξέρω ποια ειναι σωστά και πια όχι, επέλεξα σύμφωνα με την λογική μου ωστόσο δεν τα πάω καλά με το ranking. Hint: Ενδιαφέρομαι να βρώ "πρωτος" με το keyword "Μεταβιβάσεις φορτηγών" σας ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια/tip Δε μου αρέσει να σου πω την αλήθεια, αλλά είμαι και δύσκολος γενικά. Αν δεν ξέρεις τίποτα από τον τομέα, ψάξε στα αγγλικά και μετέφρασε, δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός από άποψη SEO. Απλά κάνε τα άρθρα ΚΑΛΑ, εξήγησε στον πελάτη όσα θέλει να μάθει. Είναι πολύ καλό το ότι δεν έχεις ιδέα για το θέμα, φτιάξε περιεχόμενο που λύνει τις δικές σου απορίες. Κατά τη γνώμη μου με σωστές κινήσεις βγαίνει πρώτη σελίδα (μη σου πω και πρώτη θέση) σε ένα τρίμηνο. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα