takisanar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ειναι jailbreak stin 7.0.4.Ολα ξεκινησαν οταν διεγραψα ενα package απο το cydia και μετα το respring το cydia χαθηκε. Για αρχη το ξαναπατησα με το evasion αλλα δν αλλαξε κατι. Μεσω itunes δεν μπορω να κανω τιποτα, ολο μου βγαζει error πριν ξεκινησει η διαδικασια, restore, update, backup. Μεσα απο το iphone δεν φορτωνει ποτε η αναβαθμιση λογισμικου. εκανα reset στα settings. Σβησημο ολου του περιεχομενου μεσα απο το κινητο δν γινεται.........τι μπορω να κανω να το επαναφερω.Η να επαναφερω το cydia η να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν πας σε restore δυστυχώς θα πας στην 7.1 στην οποία προς το παρόν δεν υπάρχει JB Για να κάνεις restore βαλτο σε DFU πρώτα
igoods Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο itunes το βαζεις σε dfu mode? Αν πας σε restore δυστυχώς θα πας στην 7.1 στην οποία προς το παρόν δεν υπάρχει JB Για να κάνεις restore βαλτο σε DFU πρώτα προλαβαινει ακομα να παει στην 7.0.6.Οποτε ας κατεβασει την ipsw και ας την περασει με dfu και shift+restore
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο itunes το βαζεις σε dfu mode? προλαβαινει ακομα να παει στην 7.0.6.Οποτε ας κατεβασει την ipsw και ας την περασει με dfu και shift+restore Είσαι σίγουρος; Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω σίγουρα, Οπότε κάνε αυτό που σου έγραψε ο φίλος
igoods Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Είσαι σίγουρος; Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω σίγουρα, Οπότε κάνε αυτό που σου έγραψε ο φίλος Εαν δεν κανω λαθος το απογευμα βγηκε η 7.1...Εαν ειμαι σωστος σε αυτος και το κανει τωρα προλαβαινει.τωρα για αυριο δεν ξερω.
takisanar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 dfu-shift+restore...τιποτα συνεχιζει το ιδιο error. (3194).. ασχολουμαι τωρα με tinyumbrella και βλεπουμε ( http://jaxov.com/2011/03/how-to-restore-custom-ipsw-using-itunes-without-any-error/ )
takisanar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το ελυσα το θεμα με το 'gs.apple.com'.. 1
Federer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τα "καλά" του jb...ευτυχώς λύθηκε το θέμα σου Που κολανε τα "καλα" του JB? Εαν δεν κανω λαθος το απογευμα βγηκε η 7.1...Εαν ειμαι σωστος σε αυτος και το κανει τωρα προλαβαινει.τωρα για αυριο δεν ξερω. Η 7.0.6 σταματησε να υπογραφεται χθες κατα τις 9 η ωρα. Αν κρινουμε απο την ωρα που ανοιξε το θεμα,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε στα πιο τρελα του ονειρα να καταφερε ή να καταφερει να περασει με οποιοδηποτε τροπο την 7.0.6 .Πλεον αν κανει restore παει αναγκαστικα στην 7.1 Για πρωτη φορα η apple υπέγραφε προηγουμενη εκδοση για τοσο μικρο χρονικο διαστημα (1-2 ωρες). Συνήθως υπηρχε ενα περιθωριο 7-8 ωρες πριν σταματησει. shsh , tinyumbrella κτλ ειναι αχρηστα στην εκδοση 7 και ειδικα στο 4S και στην εκδοση 6, τζαμπα το παλευες.. 1
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Η αντίληψη ότι το JB χαλάει το κινητό σου, πότε θα πάψει να υπάρχει άραγε; Που κολανε τα "καλα" του JB? Η 7.0.6 σταματησε να υπογραφεται χθες κατα τις 9 η ωρα. Αν κρινουμε απο την ωρα που ανοιξε το θεμα,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε στα πιο τρελα του ονειρα να καταφερε ή να καταφερει να περασει με οποιοδηποτε τροπο την 7.0.6 .Πλεον αν κανει restore παει αναγκαστικα στην 7.1 Για πρωτη φορα η apple υπέγραφε προηγουμενη εκδοση για τοσο μικρο χρονικο διαστημα (1-2 ωρες). Συνήθως υπηρχε ενα περιθωριο 7-8 ωρες πριν σταματησει. shsh , tinyumbrella κτλ ειναι αχρηστα στην εκδοση 7 και ειδικα στο 4S και στην εκδοση 6, τζαμπα το παλευες.. Ναι γι αυτό έγραψα για 7.1 Τεσπα αφού λύθηκε το πρόβλημα, όλα οκ. 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στους περισσότερους πάντως το jb δημιουργεί και δεν λύνει προβλήματα. Για μένα, δεν είναι για όλους αλλά για χρήστες που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν. 2
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το jb αυτό καθαυτό δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα. Αν περάσω σκουπίδια προφανώς και θα κολλήσει το τηλ π.χ. αλλά θα φταίω εγώ που δεν ξέρω τι κατεβάζω, όχι το JB. Οπότε συμφωνούμε στο τελευταίο κομμάτι που έγραψες, ότι αν δεν ξέρεις δεν σκαλίζεις. 2
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Απλά δε συμφωνώ γενικά με τη φιλοσοφία του jb αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όποιος θέλει το κάνει εννοείται απλά να ξέρει τι κάνει!
igoods Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Που κολανε τα "καλα" του JB? Η 7.0.6 σταματησε να υπογραφεται χθες κατα τις 9 η ωρα. Αν κρινουμε απο την ωρα που ανοιξε το θεμα,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε στα πιο τρελα του ονειρα να καταφερε ή να καταφερει να περασει με οποιοδηποτε τροπο την 7.0.6 .Πλεον αν κανει restore παει αναγκαστικα στην 7.1 Για πρωτη φορα η apple υπέγραφε προηγουμενη εκδοση για τοσο μικρο χρονικο διαστημα (1-2 ωρες). Συνήθως υπηρχε ενα περιθωριο 7-8 ωρες πριν σταματησει. shsh , tinyumbrella κτλ ειναι αχρηστα στην εκδοση 7 και ειδικα στο 4S και στην εκδοση 6, τζαμπα το παλευες.. Τοσο γρηγορα?...Εγω ειπα οτι θα προλαβαινε γιατι θυμομουν απο αλλες φορες που οχι μονο 7-8 ωρες αλλα και την επομενη μερα το μεσημερι υπογραφοταν ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα