zax21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια μαλλον την εκανα την πατατα μ αλλα μαλλον δν ξερω πια ειναι....Εχω 2 7950 κ ειπα να τις ανεβασω λιγο εκει λυπον που εκανα ενα bench στο metro last light ξαφνικα ολα παγωσαν κ απο εκεινη τη στιγη οταν βαλω κατι να παιξει σε crossfire πεφτει το σημα στην οθονη κ βγαζει "Δεν υπαρχει σημα"Δοκιμασα τις καρτες μονες τους κ δουλευουν μια χαρα κ σε ολες τις pciΑλλαξα κ την ταινια του crossfire.... Επισεις το south park το παιζει αλλα π.χ. το crysis οχι 'η μερικα λεπτα -δευτερολεπτα κ μετα τεζαΚανει ενα αποτομο παρασιτο η οθονη κ τελος.......Καμια ιδεα? Ευχαριστω...
FasTaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν καταλαβα καλα πεζουν ηδη σε crossfire και τις εκανες overdrive? Aν ισχυει αυτο συγχαρητηρια. Μολις οχταπλασιασες το bandwidth και φυσικο ειναι να μην σηκωνουν τετοιο load ειδικα σε βαρια παιχνιδια. Βάλε τις καρτες μια μια και γυρισε τες στα default settings. 1
zax21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν καταλαβα καλα πεζουν ηδη σε crossfire και τις εκανες overdrive? Aν ισχυει αυτο συγχαρητηρια. Μολις οχταπλασιασες το bandwidth και φυσικο ειναι να μην σηκωνουν τετοιο load ειδικα σε βαρια παιχνιδια. Βάλε τις καρτες μια μια και γυρισε τες στα default settings. Περασα τα μαμα bios στην μια που μου εκανε το θεμα κ ειναι οκ!
FasTaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Περασα τα μαμα bios στην μια που μου εκανε το θεμα κ ειναι οκ! Ποτε overdrive σε crossfire διαταξη. Εισαι τυχερος που δεν καηκε καμια.
zax21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ποτε overdrive σε crossfire διαταξη. Εισαι τυχερος που δεν καηκε καμια. Μα κοιτα η μια ειναι 925 κ πηγα να βαλω κ την αλλη απο 900 σε 925 δν νομιζω πως ειναι υπερβολικο
FasTaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Οταν πεζεις σε crossfire εχεις θεμα γιατι οι δυο καρτες θεωρουνται "δεμενες" μεταξυ τους. Αλλα επικοινωνουν μεσα απο το ιδιο bridge Οταν ανεβασεις λιγο την μια το bandwidth αυξανεται εκθετικα.
zax21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν εχει προβλημα η μια να ειναι στα 925 κ η αλλη στα 900?
FasTaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για πολυ μικρες αλλαγες και ειδικα για χρονισμους της ram δεν εχεις θεμα. Οταν αλλαζεις τον χρονισμο των επεξεργαστων εκει εχεισ προβλημα λογω υπερβολικου banwidth. 1
Zaknafein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ποτε overdrive σε crossfire διαταξη. Εισαι τυχερος που δεν καηκε καμια. Σιγά μην θες και πυροσβεστήρα... Μια χαρά μπορείς να κάνεις OC σε crossfire, αρκεί να υπάρχει επαρκής τροφοδοσία. @zax21 δεν υπάρχει θέμα με τις συχνότητες, μπορεί να είναι διαφορετικές σε κάθε GPU. Εμένα πχ έχουν διαφορά 100 MHz σε στοκ ρυθμίσεις, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτό. Το BIOS που πέρασες μάλλον σου δημιούργησε το πρόβλημα και όχι η διαφορά συχνοτήτων ή το OC. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα