Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μαλλον την εκανα την πατατα μ αλλα μαλλον δν ξερω πια ειναι....
Εχω 2 7950 κ ειπα να τις ανεβασω λιγο εκει λυπον που εκανα ενα bench στο metro last light ξαφνικα ολα παγωσαν κ απο εκεινη τη στιγη οταν βαλω κατι να παιξει σε crossfire πεφτει το σημα στην οθονη κ βγαζει "Δεν υπαρχει σημα"

Δοκιμασα τις καρτες μονες τους κ δουλευουν μια χαρα κ σε ολες τις pci
Αλλαξα κ την ταινια του crossfire....

Επισεις το south park το παιζει αλλα π.χ. το crysis οχι 'η μερικα λεπτα -δευτερολεπτα κ μετα τεζα

Κανει ενα αποτομο παρασιτο η οθονη κ τελος.......

Καμια ιδεα? Ευχαριστω...

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα πεζουν ηδη σε crossfire και τις εκανες overdrive? Aν ισχυει αυτο συγχαρητηρια. Μολις οχταπλασιασες το bandwidth  και φυσικο ειναι  να μην σηκωνουν τετοιο load ειδικα σε βαρια παιχνιδια. Βάλε τις καρτες μια μια και γυρισε τες στα default settings.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα πεζουν ηδη σε crossfire και τις εκανες overdrive? Aν ισχυει αυτο συγχαρητηρια. Μολις οχταπλασιασες το bandwidth  και φυσικο ειναι  να μην σηκωνουν τετοιο load ειδικα σε βαρια παιχνιδια. Βάλε τις καρτες μια μια και γυρισε τες στα default settings.

Περασα τα μαμα bios στην μια που μου εκανε το θεμα κ ειναι οκ!

Δημοσ.

Περασα τα μαμα bios στην μια που μου εκανε το θεμα κ ειναι οκ!

Ποτε overdrive σε crossfire διαταξη. Εισαι τυχερος που δεν καηκε καμια.

Δημοσ.

Μα κοιτα η μια ειναι 925 κ πηγα να βαλω κ την αλλη απο 900 σε 925 δν νομιζω πως ειναι υπερβολικο

Δημοσ.

Οταν πεζεις σε crossfire εχεις θεμα γιατι οι δυο καρτες θεωρουνται "δεμενες" μεταξυ τους. Αλλα επικοινωνουν μεσα απο το ιδιο bridge Οταν ανεβασεις λιγο την μια το bandwidth αυξανεται εκθετικα.

Δημοσ.

Για πολυ μικρες αλλαγες και ειδικα για χρονισμους της ram δεν εχεις θεμα. Οταν αλλαζεις τον χρονισμο των επεξεργαστων εκει εχεισ προβλημα λογω υπερβολικου banwidth.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μην θες και πυροσβεστήρα... Μια χαρά μπορείς να κάνεις OC σε crossfire, αρκεί να υπάρχει επαρκής τροφοδοσία.

@zax21 δεν υπάρχει θέμα με τις συχνότητες, μπορεί να είναι διαφορετικές σε κάθε GPU. Εμένα πχ έχουν διαφορά 100 MHz σε στοκ ρυθμίσεις, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτό. Το BIOS που πέρασες μάλλον σου δημιούργησε το πρόβλημα και όχι η διαφορά συχνοτήτων ή το OC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...