Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:fear:  :fear:  χριστε μου αναρωτιεμαι αν καποιοι ζουν σε αλλο πλανητη.

ειναι τοσο παραλογο ολο αυτο που δεν μπορω καν να στο εξηγησω ποσο παραλογο ειναι.

.....

LOL :D

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο threads! Όχι ένα, δύο! Τρέχουν παράλληλα! Στο ένα γίνεται κουβέντα για το πως "πέφτουν οι γυναίκες" και στο άλλο για το "ποια είναι η καλύτερη ντόπα για τις φλόμπες μου".

Για να καταλάβεις, ζεστός ελληνικός, τσιγάρο, φράσεις του τύπου "μέγιστοι εραστές insomniacs" και παράλληλη ανάγνωση των όσων γράφονται εδώ γενικότερα, όλα αυτά δε εν μέσω ακατάσχετου σπαστικού γέλιου, ε, νομίζω πως χέστηκα πάνω μου. 

Kλειδώθηκαν κατ τα βίτσια ρε γμτ  θα κάναμε τριολέ..

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά διελευκάνθηκε το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί γυναικείος οργασμός λόγω των δονήσεων ξύλινων καθισμάτων αστικού λεωφορείου; Ή τρέχουν ακόμα οι έρευνες;

Ίσως να γίνεται, αλλά θα πρέπει η γυναίκα να θέλει. Πως να το πω, να μην κάθεται στον κώλο της αλλά να ρίξει το βάρος πιο μπροστά, καταλαβαίνεις πού, και εκμεταλλευόμενη την κίνηση του λεωφορείου να κατευθύνει αυτή την ευχαρίστηση που θα της δίνει η τριβή. Στο άσχετο, έτσι επειδή κάθεται στο κάθισμα να της έρθει οργασμός, αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Ίσως να γίνεται, αλλά θα πρέπει η γυναίκα να θέλει. Πως να το πω, να μην κάθεται στον κώλο της αλλά να ρίξει το βάρος πιο μπροστά, καταλαβαίνεις πού, και εκμεταλλευόμενη την κίνηση του λεωφορείου να κατευθύνει αυτή την ευχαρίστηση που θα της δίνει η τριβή. Στο άσχετο, έτσι επειδή κάθεται στο κάθισμα να της έρθει οργασμός, αμφιβάλλω.

Μιας και μιλάγαμε για Κβαντομηχανική και Επιστημονική Μέθοδο νωρίτερα...

While the above hypothesis seems logical, without further experimentation and/or conclusive evidence, it is not yet possible to determine whether what suggested here, holds some truth or not.

:P

• Like 3
Δημοσ.

μετα απο 2-3 οργασμους απο γλυψιμο  καμια γυναικα δεν θελει μετα σεξ.

...δηλαδή, εννοείς ότι στις εκπαιδευτικές ταινίες...

...όπου η εξάρθρωση σαγονιού που παθαίνει ο τύπος μετά από μιάμιση ώρα γλύψιμο, ακολουθείται από δίωρο αδιάκοπο μέσα έξω...

​...μετά αναλαμβάνει κι ο φίλος του που βρέθηκε τυχαία εκεί...

...και μετά η κυρία κολλάει και κάμποσα ένσημα στο dildo...

...βλέπουμε κάτι...μη ρεαλιστικό;;; :shock: 

​Δηλαδή τι θες τώρα; Τι προσπαθείς να κάνεις; Να μας κατεδαφίσεις τ' όνειρο; :cry: 

καλα κατουρατε και λιγο μερικοι

Προσπαθούμε ρε 'συ, τι νομίζεις; Αλλά όλο το ταβάνι πετυχαίνουμε, τη βαρβατίλα μας μέσα...

• Like 9
Δημοσ.

...

Προσπαθούμε ρε 'συ, τι νομίζεις; Αλλά όλο το ταβάνι πετυχαίνουμε, τη βαρβατίλα μας μέσα...

καλά,ε,εσύ είσαι θεός!

Ρε συ καταφέρνεις και κατουράς καυλωμένος;Πως; :o

Δημοσ.

Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι καβάλα (όρθιος) το θρόνο και να κρατάς τη μάνικα κάθετα προς τα κάτω.

• Like 3
Δημοσ.

Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι καβάλα (όρθιος) το θρόνο και να κρατάς τη μάνικα κάθετα προς τα κάτω.

Εσύ είσαι σφίχτης λέμε,μπρατσαράς.Gotlieb+6.jpg

Δημοσ.

λες και κάνεις squat εσύ ή η γκόμενα ?

δε γκαντάλαβα

Δημοσ.

Εεεε φαντάζομαι και με σκουάτ γίνεται, αλλά δε νομίζω πως είναι απαραίτητο.

Σα τον κολοσσό της Ρόδου ρε παιδί μου, απλώς ανάμεσα απ' τα πόδια σου όπως στέκεσαι, είναι η Λεκάνη.

• Like 1
Δημοσ.

Σταμάτα ρε μλκ,σε λίγο θα μας πεις πως τη στέλνεις και στο περίπτερο για τσιγάρα,ναουμ.

Η απορία μου είναι πως κατουράμε "έμπλεοι κατουρόκαβλας".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...