Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω ποσες ωρες καταπονηση αντεχει ο αντρικος κωλος ο γυναικειος ομως δεν αντεχει μεσα εξω 3 ωρες σιγουρα.

Να σου θυμίσω όμως ότι υπάρχει κι άλλη δίοδος..

Δημοσ.

Να σου θυμίσω όμως ότι υπάρχει κι άλλη δίοδος..

Άλλες δύο για την ακρίβεια. Λες να αντέχουν αν μοιράσουμε τον φόρτο εργασίας σε τρία ίσα μέρη, μια ώρα το καθένα;

• Like 3
Δημοσ.

Άλλες δύο για την ακρίβεια. Λες να αντέχουν αν μοιράσουμε τον φόρτο εργασίας σε τρία ίσα μέρη, μια ώρα το καθένα;

Δεν ειν' κακή ιδέα τύπε. Κάπως πρέπει να το βολέψουμε το πράμα.

Δημοσ.

Έχω πάρει τέτοιο χαπάκι....λεβυντρα νομίζω....

Ναι , ΟΚ , εκτός ότι σου ανεβάζει την πίεση , σου ανεβάζει και την ζέστη..πως να το πω , αρχίζεις και έχεις κάψες γενικότερες , όχι ειδικά στο πουλί σου.

Και επειδή η γυναίκα με την οποία συνουσιάστηκα (όχι επι πληρωμή) , δεν ήτανε και πολύ γκαβλέισον( ξενερωτη) , δεν είδα διαφορά τρομερή.

Πάντως , πραγματικά , αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι , ότι στην στύση , πρώτη φορά είδα τον γκιώνη μου τόσο χοντρο...φουσκωμένο ενοοω...σε διάμετρο εννοω...όχι σε ύψος.

Είναι λίγο επικύνδυνο , γιατί σου φουσκώνει τις φλέβες πολύ....και κατα συνέπεια και τις φλέβες στο σημείο...οπότε μπορεί να κάνει προβλήματα , ειδικά αν έχεις καρδιά.

Αν ετοιμάζεις παρτούζα με 2 CG που τις έχεις κλέισει για 3 ώρες , 3 εκτονώσεις , τι να πω , πάρτο !

Να ξεκαθαρίσω ότι αυτά τα φάρμακα , ΔΕΝ αυξάνουνε την ερωτική επιθυμία !!!!

Απλά φουσκώνουνε τις φλέβες πολύ , σε όλο το σώμα ! Οπότε αν συνδυαστεί με κατάλληλο stimuli απο γυναίκα , θα έχεις ερωτική

επιθυμία + τον γκιώνη σου να είναι κατάρτι!

Καλά μαμήσια !!

• Like 2
Δημοσ.

Απλά φουσκώνουνε τις φλέβες πολύ , σε όλο το σώμα ! 

θα πάρω κανένα και θα παω για προπόνηση να έχω φλέβες και στο κούτελο δηλαδή 

γκαλό γκαλό

• Like 5
Δημοσ.

Γιατί στις τσόντες που βλέπεις πουλιά συνεχεια, αντικούκου σε πιάνει;

Δεν είναι το ίδιο ρε φίλε. Πλάκα μου κάνεις; 

Δημοσ.

Έχω πάρει τέτοιο χαπάκι....λεβυντρα νομίζω....

Ναι , ΟΚ , εκτός ότι σου ανεβάζει την πίεση , σου ανεβάζει και την ζέστη..πως να το πω , αρχίζεις και έχεις κάψες γενικότερες , όχι ειδικά στο πουλί σου.

Και επειδή η γυναίκα με την οποία συνουσιάστηκα (όχι επι πληρωμή) , δεν ήτανε και πολύ γκαβλέισον( ξενερωτη) , δεν είδα διαφορά τρομερή.

Πάντως , πραγματικά , αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι , ότι στην στύση , πρώτη φορά είδα τον γκιώνη μου τόσο χοντρο...φουσκωμένο ενοοω...σε διάμετρο εννοω...όχι σε ύψος.

Είναι λίγο επικύνδυνο , γιατί σου φουσκώνει τις φλέβες πολύ....και κατα συνέπεια και τις φλέβες στο σημείο...οπότε μπορεί να κάνει προβλήματα , ειδικά αν έχεις καρδιά.

Αν ετοιμάζεις παρτούζα με 2 CG που τις έχεις κλέισει για 3 ώρες , 3 εκτονώσεις , τι να πω , πάρτο !

Να ξεκαθαρίσω ότι αυτά τα φάρμακα , ΔΕΝ αυξάνουνε την ερωτική επιθυμία !!!!

Απλά φουσκώνουνε τις φλέβες πολύ , σε όλο το σώμα ! Οπότε αν συνδυαστεί με κατάλληλο stimuli απο γυναίκα , θα έχεις ερωτική

επιθυμία + τον γκιώνη σου να είναι κατάρτι!

Καλά μαμήσια !!

Δεν νομιζω σε ολο το σωμα. Πιανει και λιγο εκτος ευαισθητης περιοχης αλλα ειδικευεται περισσοτερο σε υποδοχεις της, παρα οπουδηποτε αλλου, αλλιως παρε και νιτρικο οξειδιο να κανεις δουλεια (δινει λιγο σηκωμαρες αλλα οχι κατι σπουδαιο - κατι λιγοτερο απο τριβολι). Υπαρχει και η εναλλακτικη λυση της γιοχιμπινης (βοτανο) η οποια σε γερη δοση με αδειο στομαχι και πρωι θα ειναι χειροτερη (ή καλυτερη, οπως το βλεπει κανεις) και απο βιαγκρα. Σε μενα τουλαχιστον ηταν. Δεν εδωσε μονο σκληροτητα αλλα εδωσε (πολυ πιο σημαντικο πιστευω) ΠΟΛΥ μεγαλυτερη ευαισθησια στην περιοχη και αρα απολαυση. Τελος μια μερα πριν το γλεντι, ανα 6 ωρες, το nolvadex, θα αυξησει ενδογενως την αυξηση τεστο και αρα εκτος απο σηκωμαρες την επομενη μερα θα μπορειτε να παραγετε χυμους σε μεγαλη ποσοτητα. Μια αντε δυο μερες, οχι παραπανω. Αλλιως θα εχετε θεμα ορμονικο μετα.

Δημοσ.

3 ώρες σερί = 3 ώρες οργασμού μαντάμ ... θα σπαρταράει σα το ψάρι ! Μεχρι να ματώσει !!! 

Προσωπικά πιστεύω πως θα κάνει σκέψεις του τύπου "Καλά βιάγκρα πήρε ή είμαι τόσο τσόντα? " 

:fear:  :fear:  χριστε μου αναρωτιεμαι αν καποιοι ζουν σε αλλο πλανητη.

ειναι τοσο παραλογο ολο αυτο που δεν μπορω καν να στο εξηγησω ποσο παραλογο ειναι.

Τι λε ρε φίλε που έχει τρεις ώρες οργασμό η γυναίκα. Σίγουρος 20άρης με μπόλικη πείρα στις τσόντες.

Ακούς εκεί τρεις ώρες οργασμός, χαχαχαχαχχαχα! Αν είναι τυχερή 3-4 φορές από 2-3 λεπτά ο κάθε ένας και πολύ βάζω, μετά "άντε να χύσει ο μαλάκας να τελειώνουμε".

Το πιπινάκι, όχι τρεις ώρες, ούτε τρία δέκατα του δευτερολέπτου οργασμό δεν θα έχει, εκτός αν πέσει σε κανάν τριαντάρη βάλε που θα την γλύφει για καμιά ώρα.

μετα απο 2-3 οργασμους απο γλυψιμο  καμια γυναικα δεν θελει μετα σεξ. οπως ειπε και μια φιλη της προαλες «ωραια ηταν αλλα μου το κατσιασε»  :-D

• Like 3
Δημοσ.

ειναι τοσο παραλογο ολο αυτο που δεν μπορω καν να στο εξηγησω ποσο παραλογο ειναι.

Υπάρχει (αντρική) έκφραση γι αυτό,Βαγγελίτσα:

Γαμήσι,ξύλο και στρατιωτικό περίπατο

Ναι,είναι παράλογο.

Δημοσ.

μετα απο 2-3 οργασμους απο γλυψιμο  καμια γυναικα δεν θελει μετα σεξ. οπως ειπε και μια φιλη της προαλες «ωραια ηταν αλλα μου το κατσιασε»  :-D

Είναι όμως κάτι γκόμενες που είναι όλο τουπέ και ιστορία και μόνο αυτό τους χρειάζεται να έρθουν στα ίσια τους.  Αυτά τα γνωστά τα βρώμικα τα γκομενάκια που δεν σου βγάζουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο ρε παιδί μου. Οι μέγιστοι εραστές Insomniacs καταλαβαίνουν!

Υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι για αγκαλίτσες , αγάπες κλπ.

Οπότε η κάθε περίσταση θέλει και την ανάλογη αντιμετώπιση ;)

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να την γλύψεις την γυναίκα. Ο λόγος που οι περισσότερες προτιμούν να είναι καβαλάρισσες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι όμως κάτι γκόμενες που είναι όλο τουπέ και ιστορία και μόνο αυτό τους χρειάζεται να έρθουν στα ίσια τους.  Αυτά τα γνωστά τα βρώμικα τα γκομενάκια που δεν σου βγάζουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο ρε παιδί μου. Οι μέγιστοι εραστές Insomniacs καταλαβαίνουν!

Υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι για αγκαλίτσες , αγάπες κλπ.

Οπότε η κάθε περίσταση θέλει και την ανάλογη αντιμετώπιση ;)

δεν μιλαμε για αγκαλιτσες εδω. ειναι τελειως ασχετο αυτο.μιλαμε για καθαρα σωματικη καταπονηση

Δεν είναι ανάγκη να την γλύψεις την γυναίκα. Ο λόγος που οι περισσότερες προτιμούν να είναι καβαλάρισσες.

δεν ειπα οτι ειναι αναγκαιο. ηταν απλο παραδειγμα. οπως και να χει μετα απο μερικες φορες απλα το συστημα δεν αντεχει αλλο, αυτο προσπαθω να πω τοσα ποστ τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι όμως κάτι γκόμενες που είναι όλο τουπέ και ιστορία και μόνο αυτό τους χρειάζεται να έρθουν στα ίσια τους.  Αυτά τα γνωστά τα βρώμικα τα γκομενάκια που δεν σου βγάζουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο ρε παιδί μου. 

Όπως υπάρχουν και άντρες με μηδενική σεξουαλική εμπειρία, των οποίων στόχος δεν είναι ούτε η προσωπική ικανοποίηση, ούτε η ικανοποίηση της παρτενέρ τους, ούτε καν η ανάγκη για υστεροφημία ως καλοί εραστές και Alpha αρσενικά, αλλά μόνο η εκτόνωση των κόμπλεξ τους.

Οι μέγιστοι εραστές Insomniacs καταλαβαίνουν!

Δύο threads! Όχι ένα, δύο! Τρέχουν παράλληλα! Στο ένα γίνεται κουβέντα για το πως "πέφτουν οι γυναίκες" και στο άλλο για το "ποια είναι η καλύτερη ντόπα για τις φλόμπες μου".

Για να καταλάβεις, ζεστός ελληνικός, τσιγάρο, φράσεις του τύπου "μέγιστοι εραστές insomniacs" και παράλληλη ανάγνωση των όσων γράφονται εδώ γενικότερα, όλα αυτά δε εν μέσω ακατάσχετου σπαστικού γέλιου, ε, νομίζω πως χέστηκα πάνω μου. 

Υ.Γ.

Τελικά διελευκάνθηκε το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί γυναικείος οργασμός λόγω των δονήσεων ξύλινων καθισμάτων αστικού λεωφορείου; Ή τρέχουν ακόμα οι έρευνες;

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά διελευκάνθηκε το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί γυναικείος οργασμός λόγω των δονήσεων ξύλινων καθισμάτων αστικού λεωφορείου; Ή τρέχουν ακόμα οι έρευνες;

Αυτό δυστυχώς παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα. Φως μπορούν να ρίξουν μόνο οι πρωταγωνίστριες της τότε εποχής, δεν ξέρω κατά πόσο είναι πρόθυμες όμως αφού πλέον θα έχουν αποκατασταθεί κάνοντας οικογένειες. Διατηρώ μια μικρούτσικη ελπίδα σε περίπτωση μελλοντικού επεισοδίου της εκπομπής Η μηχανή του χρόνου πόθου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...