Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εγινε? τελικά topic starter τα πήρες? 

αναρωτιέμαι πάντως γιατί παίρνει κάποιος κάτι τέτοιο αφού το πουλί του άντρα κρατιέται ζωντανό μέχρι το θάνατο (τουλάχιστον αυτό μου είχε πει γιατρός). 

τέσπα.. 

Μαζεύω γνώμες πρώτα... θα ρωτήσω και κανα γιατρό ! Μην πάρω κάτι μόνος μου και μείνω στον τόπο ... 

Οχι τίποτα άλλο , θα γίνω και ρεζίλι νεκρός ! Θα λένε πήρα βιάγκρα και παπαλα ... 

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα δηλαδή στις παρτούζες όταν σε πιάνει αντικούκου βλέπωντας το πουλί του αλουνού, χτυπάς ένα και δε χαμπαριάζεις;

Γιατί στις τσόντες που βλέπεις πουλιά συνεχεια, αντικούκου σε πιάνει;

Δημοσ.

αμα ειναι 3 ωρες σερι υπαρχει δεν υπαρχει προσποιηση στο τελος ολες στην ιδια σκεψη καταληγουμε «τελειωνε ρε μαλακα» οπως το λες

3 ώρες σερί = 3 ώρες οργασμού μαντάμ ... θα σπαρταράει σα το ψάρι ! Μεχρι να ματώσει !!! 

Προσωπικά πιστεύω πως θα κάνει σκέψεις του τύπου "Καλά βιάγκρα πήρε ή είμαι τόσο τσόντα? " 

γρασάρει η NASA τα διαστημόπλοια της;

Βεβαίως ! Γιατί νόμιζες πως οι πύραυλοι έχουν σχήμα φαλλού ; 

Για να σκίζουν την ατμόσφαιρα φυσικά ! Γιατί όχι κ λίγο λιπαντικό λοιπόν ;

ΙΔΟΥ  :  https://www.youtube.com/watch?v=GiWQZhUmmRw

• Like 1
Δημοσ.

αμα ειναι 3 ωρες σερι υπαρχει δεν υπαρχει προσποιηση στο τελος ολες στην ιδια σκεψη καταληγουμε «τελειωνε ρε μαλακα» οπως το λες

Αυτό. Με μοναδική και πάλι ενδεχόμενη εξαίρεση να μιλάμε για πιπινάκι που βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της ανακάλυψης του σεξ (εκεί που αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιος αριθμός πηδημάτων Ν μετά τον οποίο δεν έχεις γουστάρει περισσότερο από το Ν-1).

Αλλά αυτό το στάδιο δυστυχώς δεν κρατάει και πολύ (να ταν κι άλλο).

Δημοσ.

3 ώρες σερί = 3 ώρες οργασμού μαντάμ ... θα σπαρταράει σα το ψάρι ! Μεχρι να ματώσει !!!

Προσωπικά πιστεύω πως θα κάνει σκέψεις του τύπου "Καλά βιάγκρα πήρε ή είμαι τόσο τσόντα? "

Τι λε ρε φίλε που έχει τρεις ώρες οργασμό η γυναίκα. Σίγουρος 20άρης με μπόλικη πείρα στις τσόντες.

Ακούς εκεί τρεις ώρες οργασμός, χαχαχαχαχχαχα! Αν είναι τυχερή 3-4 φορές από 2-3 λεπτά ο κάθε ένας και πολύ βάζω, μετά "άντε να χύσει ο μαλάκας να τελειώνουμε".

Αυτό. Με μοναδική και πάλι ενδεχόμενη εξαίρεση να μιλάμε για πιπινάκι που βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της ανακάλυψης του σεξ (εκεί που αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιος αριθμός πηδημάτων Ν μετά τον οποίο δεν έχεις γουστάρει περισσότερο από το Ν-1).

Αλλά αυτό το στάδιο δυστυχώς δεν κρατάει και πολύ (να ταν κι άλλο).

Το πιπινάκι, όχι τρεις ώρες, ούτε τρία δέκατα του δευτερολέπτου οργασμό δεν θα έχει, εκτός αν πέσει σε κανάν τριαντάρη βάλε που θα την γλύφει για καμιά ώρα.
  • Like 4
Δημοσ.

Το πιπινάκι, όχι τρεις ώρες, ούτε τρία δέκατα του δευτερολέπτου οργασμό δεν θα έχει, εκτός αν πέσει σε κανάν τριαντάρη βάλε που θα την γλύφει για καμιά ώρα.

Δε μίλησα για οργασμό (απαραίτητα).

Δημοσ.

Δε μίλησα για οργασμό (απαραίτητα).

Ένας λόγος παραπάνω να σκέφτεται πότε θα τελειώσει ο μαλάκας. Άσε που θα σου το πει και η ίδια στο τέλος.

Βαρέθηκα...τελείωσες; κατουρήθηκα, κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, εμένα η εμπειρία μου στα 20 δεν ήταν αυτή που περιγράφεις. Αλλά δε θα μαλώσουμε κιόλας.

Δημοσ.

Ρε gigisoni έχεις δώσει ρέστα να πούμε... :D

Nα ξες, είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους στο νετ που δεν αμφισβητώ το ότι έχουν πράγματι χάσει την παρθενιά τους...

• Like 2
Δημοσ.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα παρασκευάσματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα χάπι περίπου μία ώρα πριν. ίσως και μιάμιση ώρα

Seems legit.

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα, εμένα η εμπειρία μου στα 20 δεν ήταν αυτή που περιγράφεις. Αλλά δε θα μαλώσουμε κιόλας.

Γυναίκα είσαι;

Γιατί αν είσαι άντρας, πρώτον έχεις φάει πολύ δούλεμα, ΑΚΑ προσποίηση, και δεύτερον αποκλείεται να είσαι άνω των 25.

Δημοσ.

Γυναίκα είσαι;

Γιατί αν είσαι άντρας, πρώτον έχεις φάει πολύ δούλεμα, ΑΚΑ προσποίηση, και δεύτερον αποκλείεται να είσαι άνω των 25.

Troll είσαι;

Πρώτον, είμαι (αρκετά) άνω των 25. Και δεύτερον, εφόσον το "αποκλείται" τελικά δεν αποκλειόταν, να υποθέσω ότι δεν είναι και η μόνη βλακεία που είπες απόψε;

Troll on, απο μένα αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Troll είσαι;

Πρώτον, είμαι (αρκετά) άνω των 25. Και δεύτερον, εφόσον το "αποκλείται" τελικά δεν αποκλειόταν, να υποθέσω ότι δεν είναι και η μόνη βλακεία που είπες απόψε;

Troll on, απο μένα αρκετά.

Μου φαίνεται ότι διαφωνούμε επειδή συμφωνούμε για το ίδιο πράγμα τώρα που ξαναδιαβάζω το αρχικό σου μήνυμα.

Μην παρεξηγείς, βράδυ, όλη μέρα στο πόδι, βγαίνει η κούραση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...