Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

?! Τι σχέση έχει το μέγεθος μωρή πεσκαντρίτσα πονηρή; Σου 'πα εγώ "να μην είναι κρύο το νερό στον πάτο";

Απλώς αντί να πας για το κλασσικό 45-μοιρο, στοχεύεις κάθετα. Σαν στούκας. Σαν κεραυνός. Σαν κάτι άλλο κάθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειπα οτι ειναι αναγκαιο. ηταν απλο παραδειγμα. οπως και να χει μετα απο μερικες φορες απλα το συστημα δεν αντεχει αλλο, αυτο προσπαθω να πω τοσα ποστ τωρα.

Δεν έχουν όλες τις ίδιες αντοχές. 

Επίσης μερικές την έχουν πιο εύκολα την κάθε φορά. :P

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.

Επειδη επισκεφτηκα πριν λιγους μηνες εναν αντρολογο γι αυτο το θεμα  

Η γνωμη του ηταν πριν καταφυγω σε σιαλις κτλπ 

Να παω πρωτα να δοκιμασω την αλοιφη emla : http://www.mims.com/resources/drugs/Malaysia/pic/Emla%20creamf495626b-85a0-4359-8a31-9faa000a422c.GIF

και πραγματι παιδια βαζετε λιγο απο αυτη την αλοιφη στην βαλανο του πεους σας , το αλοιφετε και σε 5 λεπτα υποτιθεται οτι 'μουδιαζει' το σημειο ( δεν το καταλαβαινεις ουτε καν ) και δινετε πονο κανονικα μετα ! 

πολυ καλη λυση αντι να τρεχουμε σε χαπια ! και απο εμπειρια μου το παραπανω χθες το δοκιμασα 

με ειχε πιασει για τα καλα η κρεμα και εδινα ασταματητα.. !

το συνιστω.. ;)

Δημοσ.

Δε σου σηκώνει το εργαλείο αυτή όμως, τα άλλα και νεκρούς ανασταίνουν

ναι οντως αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι επειδη ειμαι νεο παιδι (23 ) φοβαται μην μου μεινει καγκελο και εχουμε τρεξιματα μετα :P

παντως το σηκωνει μια χαρα 

ειναι μια καλη λυση αξιζει να τεσταρουν οσοι θελουν

Δημοσ.

Βάζεις την κρέμα σε αρχίζει η άλλη στα κλαρίνα, μουδιάζει το στόμα της, μιλάει σα βλαμμένο, της τρέχουν τα σάλια, πεθαίνεις στα γέλια, ξενερώνεις και σου πέφτει...

Μαλακία μου φαίνεται η φάση...

• Like 15
Δημοσ.

την κρέμα την χρησιμοποιείς ΑΦΟΥ πας σε φουλ στήση. Συστήνεται για εντυπωσιασμό και παρτουζίτσες (ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ λήξει τέτοιο ματσ)

Άντε να τελειώσεις μετά. Δεν με συγκίνησε γιατί όντως δεν νιώθεις Χριστό. 

Δημοσ.

Βάζεις την κρέμα σε αρχίζει η άλλη στα κλαρίνα, μουδιάζει το στόμα της, μιλάει σα βλαμμένο, της τρέχουν τα σάλια, πεθαίνεις στα γέλια, ξενερώνεις και σου πέφτει...

Ατομπουστη,με ξέρανε στο γέλιο...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που μού ήρθε στο μυαλό, διαβάζοντας την περιγραφή σου, ήταν η Σελήνη από τη Λάμψη, πρωταγωνίστρια σε τσόντα...

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...