Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα laptop Acer Aspire 7720 17αρι και εδώ κ κανέναν μήνα πρέπει να τα χει παίξει η κάρτα γραφικών, φοράει μία γερασμένη 9300M GS nvidia. Η κάρτα ενώ δουλεύει, δείχνει την εικόνα χωρισμένη στα 4 σαν tiles είτε είναι στο bios είτε στην επιφάνεια εργασίας είτε με άλλο μόνιτορ συνδεμένο. Μου είπαν και τεχνικοί που το είδαν είναι σίγουρα κάρτα. Εάν βάλω μία καινούρια MXM2 κάρτα από ebay ενδέχεται να μην λυθεί το πρόβλημα? Να είναι από κάτι άλλο? Επίσης ενδέχεται να έχω θέματα συμβατότητας? Αν ξαναπάρω 9300M GS πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα θα την διαβάζει κανονικά το λαπτοπ

Δημοσ.

Καλημέρα,

99.9% το πρόβλημα οφείλετε στην κάρτα γραφικών.

Πρώτα πρέπει να σιγουρευτείς ότι ο υπολογιστής σου έχει αποσπώμενη κάρτα γραφικών.

Μετά πρέπει να πάρεις κάρτα γραφικών την οποία να την υποστηρίζει το BIOS του φορητού σου.

Δεν μετράει μόνο το GPU της κάρτας γραφικών αλλά πρέπει να είναι και ανταλλακτικό για acer υπολογιστή.

Αλλιώς ο υπολογιστής σου το πιο πιθανό θα είναι να μην την βλέπει σωστά, και θα πρέπει να βρεις και να

αλλάξεις ή το BIOS του υπολογιστή ή το BIOS της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Κατάλαβα, δύσκολα τα πράγματα δηλαδή! Ε με αυτά τα λαπτοπ δηλαδή έλεος, να μην μπορείς να βάλεις ότι θέλεις! Πάντως το δικό μου έχει MXM2 slot κάρτα 9300M GS την έβγαλα παίρνει άλλη απλά είναι μπλε χρώματος ενώ στο ebay είναι πράσινες όλες, ένας θεός ξέρει αν θα δουλεύει κανονικά η καινούρια κάρτα...

Δημοσ.
Δημοσ.

Κατάλαβα! Αν διαβάζει την 4570 που είναι πολύ πιο μεταγενέστερη κάρτα λογικά θα διαβάζει την "παλιά" 9300M GS! Δεν το θέλω για παιχνίδια, απλά να δουλεύει με ενδιαφέρει! Θα παραγγείλω κ βλέπουμε! Ο Θεός βοηθός! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...