Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην κοινότητα. Θα ήθελα εάν έχει κάποιος άποψη να μου προτείνει πρόγραμμα αποθήκης που να μπορεί να συνδεθεί με eshop ( presta) ώστε να δείχνει διαθεσιμότητες προιόντων..

Υ.Γ. Έβαλα επίτηδες αυτόν τον τίτλο ώστε να μπορούμε να πούμε διάφορα για το prestashop και να χρησιμοποιηθεί και απο άλλους που μπορεί να έχουν ερωτήσεις-απορίες πάνω σε αυτό, χωρις να ανοίγει νέο θέμα σε κάθε απορία.. B)

Επεξ/σία από sotis1978
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω δοκιμάσει το prestashop manager (http://www.prestashopmanager.com/) και έμεινα ικανοποιημένος. Οι τιμές ίσως είναι λίγο τσιμπημένες (349e για την full έκδοση) αλλά κάνει τη δουλειά

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Να σε ρωτήσω αν θυμάσαι-ξέρεις, αν κάποια προιόντα έχουν και χαρακτηριστικά (π.χ ρούχα) και στον ιδιο κωδικό "μπλουζάκι κοντομανικο polo" έχει 4 διαφορετικά μεγέθη και 3 διαφορετικά χρώματα, πώς θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν αυτές οι πληροφορίες ωστε να γίνει σωστά η ανταλλαγή ανάμεσα στο eshop και την αποθήκη? Μάλλον ζητάω πολλά...:)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Να σε ρωτήσω αν θυμάσαι-ξέρεις, αν κάποια προιόντα έχουν και χαρακτηριστικά (π.χ ρούχα) και στον ιδιο κωδικό "μπλουζάκι κοντομανικο polo" έχει 4 διαφορετικά μεγέθη και 3 διαφορετικά χρώματα, πώς θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν αυτές οι πληροφορίες ωστε να γίνει σωστά η ανταλλαγή ανάμεσα στο eshop και την αποθήκη? Μάλλον ζητάω πολλά... :)

Το βρήκα.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...