Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλά γρηγορότερη η 770 δεν είναι.Με απλά λόγια για τις gaming επιδόσεις είναι ανάλογα και την υλοποίηση αλλά λόγω τιμών-υλοποιήσεων-μνήμης συμφέρει η 280Χ περισσότερο (και αν θα τη χρησιμοποιήσεις σε OpenCL επίσης).Όσον αφορά τη vram,όταν δεν υπάρχει αρκετή το σύστημα καταφεύγει στην πιο αργή ram του συστήματος με αποτέλεσμα (ανάλογα και με το παιχνίδι) να χεις fps drops και μη συνοχή στις επιδόσεις. Η 290 είναι άλλη κατηγορία επιδόσεων με τα δικά της features και είναι η πιο συμφέρουσα "vfm" ας πούμε από τις high end.Αν φτάνουν τα χρήματα είναι κορυφαία επιλογή.
johny135 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 η τιμη δυστυχως αν βαλω την 290x ξεφευγει...το μπατζετ μου για καρτα γραφικων ειναι το μεγιστο και με δυσκολια 300 ευρω +- 10 ευρω...αλλα πιστευω σε αυτο το μπατζετ θα τα παιζω ολα στο τερμα και για πολυ καιρο...300 ευρω δινω οχι 100...απο κει και περα δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη που αξιζει να δωσω τα 300...?? σε αυτο εχω μπερδευτη....
Millennium Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Είναι άλλο μοντέλο η 290 (pro) και άλλo η 290Χ.Είναι εκτός του ποσού που λες να διαθέσεις.Ξεκινάνε από 400 περίπου οι custom υλοποιήσεις αλλά αξίζουν τα παραπάνω λεφτά (έτσι όπως είναι η αγορά με τις κάρτες τώρα) λόγω αυτών που παίρνεις για τη τιμή,άλλη κατηγορία επιδόσεων δηλαδή,OC,πρόσθετα feature,μνήμη.
johny135 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 καλησπερα επανηλθα στο θεμα και παλι...βρηκα μια μητρικη που με ενδιαφερε σε προσφορα στο eshop....http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523129&sid=1αυτη εδω. καλη δεν ειναι ? αποσο εχω δει ειναι πολυ καλη και αξιζει ....και κανει και overclocking καλο... να την χτυπισω αφοβα? τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα