gstam77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα φιλαρακια εχω ενα θεματακι... Ειχα στο desktop ενα ασυρματο πληκτρολογιο και mouse το οποιο μου εσπασε το usb και δεν τα εβλεπε. Αγοραζω ενα καινουργιο της logitech το βαζω πανω και δεν μου διαβαζει ουτε το πληκτρολογιο ουτε το mouse.Μου βγαζει ενα παραθυρακι που μου λεει οτι αν υπαρχει δισκακι για εγκατασταση να το εισαγω αλλιως να πατησω συνεχεια(δισκακι δεν περιειχε).Το θεμα ειναι οτι το mouse δεν δουλευει για να παω στο επομενο βημα.Μετα λεω ετσι εισαι θα σε φτιαξω εγω....θα του βαλω λεω ενα ενσυρματο ποντικακι και θα κανω ετσι την εγκατασταση,αλλα οπως καλα καταλαβατε ουτε και με το ενσυρματο εκανα δουλεια και εχω κατσει και κοιταω τον υπολογιστη χωρις να μπορω να κανω τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 αμα τον αγριοκοιταξεις τον υπολογιστη θα κανει τιποτα? με τι windows εισαι?φανταζομαι δεν τα εβαλες στο σπασμενο usb ετσι?για να καταλαβω,το usb σου εσπασε η θυρα του κουτιου-μητρικης η με καποιον τροπο καταφερες και εσπασες του δεκτη το usb?
gstam77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Με τα βλεματα δεν γινεται τιποτα χαχαχα.... Βασικα δεν ειναι δικο μου το desktop,τον δεκτη usb εσπασε δεν ξερω πως το εσπασε προφανως με το ποδι του. Εχω δοκιμασει ολες τις θυρες αλλα τιποτα,φοραει XP απο λειτουργικο.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 χμμμμ,ποια ειναι τα logitech που θελεις να βαλεις?
gstam77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δυστυχως αυτην την πληροφορια δεν μπορω να την εχω σημερα,αν ειναι απαραιτητο ομως θα τον παρω το πρωι να μου πει το μοντελακι,εχεις καμια ιδεα γιατι σε ειδα οτι κατι σου παιρναει απο το μυαλο?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 απορω για ποιον λογω δεν σου βρισκει driver μονο του αλλα οταν μου ειπες για xp το καταλαβα. σε Safe mode,δουλευει το Mouse και το keyboard?
gstam77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν μπορω να μπω σε safe mode αφου δεν δουλευει ουτε το πληκτρολογιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα