Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 να περασω τις επαφες μου απο το iphone στο itunes και αντιστροφα τι προγραμμα ειναι αυτο το ψαχνω μια ωρα τωρα και δεν βρισκω ακρη αμαν. κανενας δεν ξερει η δεν μπορει να βοηθησει ρε αλανια?
micahel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 και εγω θέλω σουβλάκια. αλλά βαριέμαι να πάρω τηλέφωνο και μετά να κατέβω να παραλάβω, αλλα γιατι το δικο σου πρόβλημα νομίζω οτι το κανεις μεσα απο το itunes συνδέοντας το iphone με usb http://support.apple.com/kb/ht1296?viewlocale=el_GR&locale=el_GR
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 το χω συνδεσει ρε φιλε αλλα δεν μπορω να βρω ακομα ακρη
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 το χω συνδεσει ρε φιλε αλλα δεν μπορω να βρω ακομα ακρη Δεν θα δεις της επαφές σου μέσα στο iTunes. Τις αποθηκεύει σε backup αρχείο. Με ποιο προγραμμα θες να δεις τις επαφές σου? Απο την στιγμή που έκανες backup με iTunes έχουν σωθεί οι επαφές σου εφόσον το έχει επιλέξει.
basilis5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 εχω 2 προτασεις 1. κατεβασε την δωρεαν εφαρμογη mc backup και κανε export τις επαφες σου, ειτε σε dropbox, ειτε email στον εαυτο σου. 2. αλλαξε τον τιτλο του νηματος μηπως βοηθησεις περισσοτερο κοσμο να σε βοηθησει. ασχετο, icloud contacts εχεις ενεργοποιησει; εχεις προσβαση απο παντου και τις κανεις και export μεσα απο το www.icloud.com 1
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 εχω 2 προτασεις 1. κατεβασε την δωρεαν εφαρμογη mc backup και κανε export τις επαφες σου, ειτε σε dropbox, ειτε email στον εαυτο σου. 2. αλλαξε τον τιτλο του νηματος μηπως βοηθησεις περισσοτερο κοσμο να σε βοηθησει. ασχετο, icloud contacts εχεις ενεργοποιησει; εχεις προσβαση απο παντου και τις κανεις και export μεσα απο το www.icloud.com αυτο με το mcbackup καλό..δεν το είχα υπ'όψιν... Αν τις κανεις export σε dropbox ειναι σε μορφη εγγραφου ? Μπορείς να τα περάσεις ξανά στις επαφές από εκεί ? Γιατί με το icloud τα έχω άνω κάτω :S
basilis5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 αυτο με το mcbackup καλό..δεν το είχα υπ'όψιν... Αν τις κανεις export σε dropbox ειναι σε μορφη εγγραφου ? Μπορείς να τα περάσεις ξανά στις επαφές από εκεί ? Γιατί με το icloud τα έχω άνω κάτω :S vcard (και multiple vcf αν θες να τις μεταφερεις σε windows) και csv οι επιλογες σου. 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ για το mcbackup, η πιο απλή λύση, με δύο κλικ κρατάς τις επαφές σου και τις επαναφέρεις. Απλά η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμό στον αριθμό επαφών αν δε κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα