iMarilina Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν δεν είναι ενεργοποιημένο το find my phone θα τον αφήσει να κάνει restore κανονικά όμως, έτσι δεν είναι? Ναι αλλά και πάλι άχρηστο θα είναι αφού όπως είπα όταν θα φτάσει εκεί που θέλει η συσκευή ενεργοποίηση θα θέλει τα ορίτζιναλ στοιχεία. Και γω έκανα στο 4s πριν το δώσω ρηστορ και με απενεργοποιημένο αυτό κανονικά και πάλι ζήτησε τα δικά μου (ευτυχώς το πήρε φιλη).
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημερα, και γω εχω βρει 2-3 iphones στο Tube του Λονδινου κατα καιρους. Δεν κρατησα κανενα βεβαια, διοτι ηταν κλειδωμενα απο παροχους, + οτι ειχε password απο τον χρηστη. Εκτος απο αυτο, εδω τουλαχιστον, οταν πας στον παροχο( ή ακομα και σε ενα apple store ) και το δηλωνεις χαμενο-κλεμμενο, κλειδωνουν το imei και βγαινει αχρηστο το κινητο. Oποτε για σουβενιρ καλο ειναι.
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν δεν έχει σκοπό να το επιστρέψει μπορεί να το δώσει για ανταλλακτικά...
igoods Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά και πάλι άχρηστο θα είναι αφού όπως είπα όταν θα φτάσει εκεί που θέλει η συσκευή ενεργοποίηση θα θέλει τα ορίτζιναλ στοιχεία. Και γω έκανα στο 4s πριν το δώσω ρηστορ και με απενεργοποιημένο αυτό κανονικά και πάλι ζήτησε τα δικά μου (ευτυχώς το πήρε φιλη). με απενεργοποιημενο το find my phone απο το icloud δεν ζηταει τα στοιχεια στην ενεργοποιησει.Αλλωστε προειδοποιει και η apple για το συγκεκριμενο θεμα.Αυτη ειναι και η διαφορα του ios 7.
iMarilina Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 με απενεργοποιημενο το find my phone απο το icloud δεν ζηταει τα στοιχεια στην ενεργοποιησει.Αλλωστε προειδοποιει και η apple για το συγκεκριμενο θεμα.Αυτη ειναι και η διαφορα του ios 7.το ξέρω αλλά εγώ επειδή ακριβώς το ήξερα όταν έκανα ρηστορ το 4ς πριν το δώσω το είχα, απενεργοποιήσει το find my iPhone και παρ όλα αυτά της τα ζήτησε τα στοιχεία
giorgosg91 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Να το γυρίσεις πίσω σε αυτόν που το έχασε δεν το σκέφτεσαι; Αν μου τον βρεις αυτον το εχασε του το γυριζω πισω. Εγω πως να τον βρω; Με ρ-σιμ δεν γινεται δουλεια;
itsgosu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 να το δώσεις στο αεροδρόμιο πριν πετάξεις προφανώς ούτε για πλάκα ε;ας κλειδωθεί ρε παιδιά το θέμα 1
Johny Q Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 να το δώσεις στο αεροδρόμιο πριν πετάξεις προφανώς ούτε για πλάκα ε; ας κλειδωθεί ρε παιδιά το θέμα Το θεμα ειναι να βρεθει ο κατοχος, οχι να το χαρει κανενας υπαλληλος του αεροδρομιου.
parasaser Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το θεμα ειναι να βρεθει ο κατοχος, οχι να το χαρει κανενας υπαλληλος του αεροδρομιου. το θέμα είναι να κάνεις το καλό εσύ προσωπικά, όχι να σε αποτρέπει τι θα μπορούσε ο άλλος να σκαρφιστεί, στην προκειμένη περίπτωση κάποιος μεσάζων. κοινός, αν θες να πράξεις το καλό θα το κάνεις. επί του θέματος ακόμα και το imei να έχουν κλειδώσει από την στιγμή που βρίσκετε στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και τα imei απευθύνονται μόνο στην χώρα που δηλώθηκε η απώλεια της συσκευής (που ανήκει η συσκευή) τώρα το πως θα το ξεκλειδώσει δεν το ξέρω, αλλά δεν νομίζω με τόση τεχνολογία και παρακάμψεις να είναι αδύνατον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις