giorgosg91 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και εντελως ασχετος απο i phone γι αυτο και θα ηθελα τα φωτα σας στο προβλημα μου. Λοιπον, πριν απο μερικες μερες βρηκα στο μετρο του Λονδινου ενα i phone 5s. Σημερα πηγα και πηρα ενα καλωδιο usb για να δω τι μπορω να κανω γιατι αυτος που το χε ειχε βαλει κωδικο συσκευης, με τα πολλα του κανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το λογισμικο του ειναι το IOS 7.0.6. Βεβαια δεν μ αφηνει να μπω στο μενου γιατι δεν εχω νανο σιμ. Αυριο θα παω να παρω μια σιμ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, θα ειναι κλειδωμενο απο τον παροχο (everything everywhere uk) οπου ηταν η σιμ που βρηκα μεσα η θα μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα,και με τις r-sim οπου διαβασα σε αλλα σχετικα αρθρα τι παιζει;
parasaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 καλή φάση! εγώ που τέτοια τύχη! δεν ξέρω αν μένεις Αγγλία αλλά τα ποσοστά του να πας σε άλλη χώρα και να βρεις και iPhone 5s νομίζω είναι ελάχιστα! για αρχή συνέδεσε το με το wifi σου, και περίμενε μήπως επικοινωνήσει ο κάτοχος του μαζί σου, νομίζω ότι είναι κρίμα να το κρατήσεις εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά!
igoods Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και εντελως ασχετος απο i phone γι αυτο και θα ηθελα τα φωτα σας στο προβλημα μου. Λοιπον, πριν απο μερικες μερες βρηκα στο μετρο του Λονδινου ενα i phone 5s. Σημερα πηγα και πηρα ενα καλωδιο usb για να δω τι μπορω να κανω γιατι αυτος που το χε ειχε βαλει κωδικο συσκευης, με τα πολλα του κανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το λογισμικο του ειναι το IOS 7.0.6. Βεβαια δεν μ αφηνει να μπω στο μενου γιατι δεν εχω νανο σιμ. Αυριο θα παω να παρω μια σιμ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, θα ειναι κλειδωμενο απο τον παροχο (everything everywhere uk) οπου ηταν η σιμ που βρηκα μεσα η θα μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα,και με τις r-sim οπου διαβασα σε αλλα σχετικα αρθρα τι παιζει; Το πιο πιθανο ειναι να ειναι κλειδωμενο με apple id οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις το email που λεει και να το επιστρεψεις.
giorgosg91 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το βρηκα οταν πηγενα στο αεροδρομιο.Τωρα ειμαι στην Ελλαδα.
giorgosg91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα i-phone 5s απο Αγγλια, τι θα χρειαστει να κανω για να δεχτει ελληνικη καρτα σιμ;
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εσένα σου είναι άχρηστο. Οπότε όπως γράφτηκε πιο πάνω, σκέψου να ψάξεις τον κάτοχο 2
igoods Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουριο θεμα για το ιδιο πραγμα :/...Ας κλειδωθει και συνεχισε στο προηγουμενο
giorgosg91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο προηγουμενο θεμα δεν ειδα ανταποκρηση
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν ήξερε. Το να ξαναρωτήσεις το ίδιο δεν θα σε βοηθήσει.
djuan1988 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Να το γυρίσεις πίσω σε αυτόν που το έχασε δεν το σκέφτεσαι;
iMarilina Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καλα καλα... Καλημέρα, εκτός του ότι είναι σίγουρα κλειδωμένο σε πάροχο (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ είναι από Αγγλία το κινητό, γιατί πχ θα μπορούσε και κάποιος τουρίστας να το έχει χάσει ο οποίος να είναι από αλλού, αυτό δεν το ξέρουμε) , δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις αφού έκανες ρηστορ, γιατί τώρα μόλις πας να το σετάρεις (ακόμη κι αν υποθέσουμε σε σπάνια περίπτωση ότι είναι factory unlocked και θα έπαιρνε τη σιμ την ελληνική), μόλις ξεκινήσει το σετάρισμα θα σου ζητήσει να βάλεις τα ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ στοιχεία (apple id/password ) του κατόχου του, για να μπορέσει να γίνει ενεργοποίηση, γιατί αυτό είναι ένα καινούριο μέτρο ασφαλείας του iOS7 οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις (ειδικά αν είχε μείνει ενεργοποιημένο το find my iphone). Συνεπώς, το κρατάς για σουβενίρ.
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημέρα, εκτός του ότι είναι σίγουρα κλειδωμένο σε πάροχο (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ είναι από Αγγλία το κινητό, γιατί πχ θα μπορούσε και κάποιος τουρίστας να το έχει χάσει ο οποίος να είναι από αλλού, αυτό δεν το ξέρουμε) , δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις αφού έκανες ρηστορ, γιατί τώρα μόλις πας να το σετάρεις (ακόμη κι αν υποθέσουμε σε σπάνια περίπτωση ότι είναι factory unlocked και θα έπαιρνε τη σιμ την ελληνική), μόλις ξεκινήσει το σετάρισμα θα σου ζητήσει να βάλεις τα ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ στοιχεία (apple id/password ) του κατόχου του, για να μπορέσει να γίνει ενεργοποίηση, γιατί αυτό είναι ένα καινούριο μέτρο ασφαλείας του iOS7 οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις (ειδικά αν είχε μείνει ενεργοποιημένο το find my iphone). Συνεπώς, το κρατάς για σουβενίρ. Αν δεν είναι ενεργοποιημένο το find my phone θα τον αφήσει να κάνει restore κανονικά όμως, έτσι δεν είναι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις