vlahoskwn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 γεια σας μου φερανε ενα ipad το οποιο δεν φορτιζει και οτι μετα απο λιγη ωρα σφυραει το ipad το εβαλα λιγο εγω και ειδα δεν φορτιζει αλλα δεν δειχνει να φορτιζει(δηλαδη δειχνει να φορτιζει αλλα σδεν ανεβαινει η μπαταρια) αλλα δεν σφυριξε ομως αλλα ειδα ζεστενεται λιγο η κεφαλη που φορτιζει εβαλα εγω μια αλλη αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατη και δεν φορτιζει καθολου το μοντελο ειναι το A1430 ειναι απο αλβανια ομως γιαυτο δεν εκανα και αναβαθμιση.... εχει την 6.1.3 για βοηθηστε παιδια γιατι το χρειαζονται....
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τα ipad δεν είναι κλειδωμένα, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση κανονικά. Δοκίμασε άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο γιατί αν είναι hardware βλάβη στο ipad είναι δύσκολη και ακριβή επισκευή. Δες μήπως σε καλύπτει και η εγγύηση της infoquest
vlahoskwn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ειναι 3g δεν ειναι κλειδωμενα; θα κοιταξω αυριο μηπως βρω κανα φορτιστη να δοκιμασω(απο iphone κανει καποιο προβλημα απο software δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι; η 7,1 ειναι καλη για το ipad;
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 όχι δεν τα κλειδώνουν τα ipad (99%, περίμενε να ποστάρει και κάποιος άλλος για επιβεβαίωση). Είναι δεν είναι καλή πρέπει να τη δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι θέμα software, που μάλλον δεν είναι. Ο φορτιστής από iPhone κάνει κανονικά, δοκίμασέ τον.
vlahoskwn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 οκ περιπενω για να δω εαν κλειδωνωνται... θα παρω αυριο μια κεφαλη απο φιλο να το δοκιμασω και αυτο
igoods Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 τα ipad δεν τα κλειδωνουν 100%...Επισης ο φορτιστης απο iphone ΔΕΝ κανει.
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 τα ipad δεν τα κλειδωνουν 100%...Επισης ο φορτιστης απο iphone ΔΕΝ κανει. Από πότε δεν κάνει ο φορτιστής? Απλά θα φορτίζει πιο αργά αλλά ειδικά για δοκιμή που θέλει δεν υπάρχει πρόβλημα
igoods Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Από πότε δεν κάνει ο φορτιστής? Απλά θα φορτίζει πιο αργά αλλά ειδικά για δοκιμή που θέλει δεν υπάρχει πρόβλημα το εχεις δοκιμασει?.. οποτε τη φορτιστη θελω; Θες φορτιστη για ipad
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 το εχεις δοκιμασει?.. Θες φορτιστη για ipad έχω δοκιμάσει και φορτίζει κανονικά αλλά αν είναι να γίνει καμιά ζημιά οκ δεν επιμένω!
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Θες φορτιστή που να έχει τάση εξόδου 5V και ρεύμα εξόδου 2A συνεχές Αν συνδέσεις κλασσικό usb φορτιστή 500mA (0,5Α) ή θα στο αγνοήσει ή δεν θα φορτίζει καθόλου. Επιβεβαίωσε οτι δεν ειναι θέμα φορτιστή γιατί αν είναι θέμα μπαταρίας ή εσωτερικου προβλήματος, η επισκευή δεν θα ειναι φθηνή. 1
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Θες φορτιστή που να έχει τάση εξόδου 5V και ρεύμα εξόδου 2A συνεχές Αν συνδέσεις κλασσικό usb φορτιστή 500mA (0,5Α) ή θα στο αγνοήσει ή δεν θα φορτίζει καθόλου. Επιβεβαίωσε οτι δεν ειναι θέμα φορτιστή γιατί αν είναι θέμα μπαταρίας ή εσωτερικου προβλήματος, η επισκευή δεν θα ειναι φθηνή. Το έχεις δοκιμάσει και δεν φορτίζει? Γιατί εγώ έχω δοκιμάσει και φορτίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο τελευταίο μοντέλο αλλά στα πιο παλιά γίνεται
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αν το Ipad ειναι σβηστό θα δεχτεί το φορτιστή των 500mA αλλά θα φορτίζει πάρα μα πάρα πολύ αργά. Δεδομένου οτι ο ts αντιμετωπίζει μια οριακή κατάσταση η οποία σχετίζεται με φόρτιση και μπαταρία, είναι λάθος μεθοδολογικά να δοκιμάζεις συνθήκες διαφορετικές από τις απαιτούμενες και αυτό γιατί μπορεί να οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Αν δεν έβρισκα με τίποτα αυθεντικό φορτιστή 2Α ( έστω για δυο ώρες), θα επιχειρούσα φόρτιση με 500mA αλλά με επιφύλαξη στα αποτελέσματα. 1
vlahoskwn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 γεια σας δεν βρηκα φορτιστη για ipad εσυ τι λετε; ειναι ο φορτιστης; παντως λιγο που ειδα φωτογραφιες ειναι αλλιως ο φορτιστης που εχει εδω και δινει 1 amper που ειδα οποτε φταει ο φορτιστης; αμα ειναι να παρω αυτον; http://www.mobiletrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1671&category_id=176&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα