kirileman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Κάθε φορά που δουλεύω το iPhone 5, καταλαβαίνω τι χάνω χρησιμοποιώντας καθημερινά το android. Τί απίστευτα εφέ, τί απίθανα καλοσχεδιασμένα γραφικά, τί σμουθ μεταβάσεις... τα χαζεύω. Ο dialer από μόνος του είναι έργο τέχνης! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Και σε μένα σε iPhone 4 μου φαίνεται αρκετά ταχύτερη με λίγη χρήση που το έκανα. Με ios 7.0.4 ήταν πολύ πιο αργό το κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Κάθε φορά που δουλεύω το iPhone 5, καταλαβαίνω τι χάνω χρησιμοποιώντας καθημερινά το android. Τί απίστευτα εφέ, τί απίθανα καλοσχεδιασμένα γραφικά, τί σμουθ μεταβάσεις... τα χαζεύω. Ο dialer από μόνος του είναι έργο τέχνης! Ναι αλλα δεν μπορεις να στειλεις ringtone με bluetooth. Ουτε να περασεις καγκουρικα themes και κιτς γραμματοσειρες. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsoman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια και να ρωτησω κατι αν το δοκιμασε κανεις? η μπαταρια στο 5αρι βελτιωθηκε καθολου??? πολυ σημαντικο πιστευω γιατι τα προηγουμενα ειχαν θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ναι αλλα δεν μπορεις να στειλεις ringtone με bluetooth. Ουτε να περασεις καγκουρικα themes και κιτς γραμματοσειρες. Πέρα από τη πλάκα, οι άνθρωποι έχουν κάνει απίθανη δουλειά! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια και να ρωτησω κατι αν το δοκιμασε κανεις? η μπαταρια στο 5αρι βελτιωθηκε καθολου??? πολυ σημαντικο πιστευω γιατι τα προηγουμενα ειχαν θεμα Φυσικα. Τρομερα βελτιωμενη αυτονομια. Εμενα με μετρια χρηση μου κραταει 1 μερα. Το φορτιζω το βραδυ και κραταει μεχρι το επομενο βραδυ...Δουλευομαστε μου φαινεται, δεν εχει ουτε 2 ωρες που κυκλοφορησε και ρωτας για αυτονομια? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlemn80 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 παιδια να ρωτησω σε 4s το περασε καποιος? γιατι με την 7.0.6 εχει καποια ψιλοθεματακια αν βελτιωθηκαν με την 7.1 να κανω αναβαθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Σε iPad Mini πρώτης γενιάς πάει αρκετά πιο γρήγορα. Εμένα μ´ άρεσε πολύ και το ανανεωμένο πληκτρολόγιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsoman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Φυσικα. Τρομερα βελτιωμενη αυτονομια. Εμενα με μετρια χρηση μου κραταει 1 μερα. Το φορτιζω το βραδυ και κραταει μεχρι το επομενο βραδυ...Δουλευομαστε μου φαινεται, δεν εχει ουτε 2 ωρες που κυκλοφορησε και ρωτας για αυτονομια? εχεις δικιο φιλε αλλα δεν το ειδα και προφανως μπορει καποιος να απαντησει αργοτερα οποτε καλο θα ηταν να αφησεις τις εξυπναδες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Σε εμένα ήταν 172ΜΒ το update, Τώρα η αλήθεια είναι ότι πάει καλύτερα, Iphne 4 32GB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το iOS 7.1 είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία αναβάθμιση που παίρνει το iPhone 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πετάει απλά οντως; γιατι με ενδιαφερει να το περασω στο 3ρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μπράβο στην Apple που συνεχίζει να υποστηρίζει ακόμα παλιά κινητά σαν το iphone4. Και το λέει ένας androidακιας.... 1 κινητο εχει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brougos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μόλις το πέρασα σε 4s και πάει σφαίρα!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 οντως; γιατι με ενδιαφερει να το περασω στο 3ρι. Και εγώ το 3 έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα