MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μετά από 5 beta vers σήμερα η Apple έδωσε στην κυκλοφορία την 7.1 έκδοση του γνωστού λειτουργικού iOs για τις i συσκευές της. Οι αλλαγές και οι βελτιώσεις στα screenshots έτσι όπως περιγράφονται από την Apple.
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 απο εμφανιση να φανταστώ το ιδιο τσιρκουλο με το 7.0;
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) κάποιο νέο από την κοινότητα έχουμε? Οτι περιέχει πολλές βελτιώσεις που ήταν σε εκκρεμότητα από την κυκλοφορία της 7.0 απο εμφανιση να φανταστώ το ιδιο τσιρκουλο με το 7.0; Ναι... Update είναι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα τα .. πουκάμισα Κάτι σχετικές βελτιώσεις υπάρχουν όμως και σε αυτό.. Καλό φαίνεται. Για να δούμε... Σωστά ασφαλή συμπεράσματα σε 2-3 μέρες. UpDate > Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές.. μικρές όμορφες αλλαγές καλύτερη ανταπόκριση και ταχύτητα.. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από MoviemakerGr
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ένα αναλυτικό άρθρο με εικόνες για τις αλλαγές που έφερε το 7.1 > http://www.iphonehacks.com/2014/03/ios-7-1-features.html?utm_content=buffer0833a&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Simos805 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εγώ έβαλα χθες το iOS 7.1 στο iPhone 5S μου και παρατήρησα σήμερα ότι η μπαταρία άδειασε λίγο γρηγορότερα. (Όχι πολύ σημαντική διαφορά αλλά αισθητή) έχει παρατηρήσεη κανείς άλλος κάτι τέτοιο στη συσκευή του? Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εμένα αντίστοιχα και αντίθετα επιμηκύνθηκε αλλά έκανα Set as new.
Simos805 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εμένα αντίστοιχα και αντίθετα επιμηκύνθηκε αλλά έκανα Set as new. οκ θα δω και αύριο πως πάει και άμα συνεχίσει θα κάνω κι εγώ setup as new.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα