gon1332 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος καλός compiler Oberon-2 για Linux (Ubuntu);
Dracon.74 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος καλός compiler Oberon-2 για Linux (Ubuntu); Δες εδώ αλλά και εδώ. Έχω την αίσθηση, όμως ότι είναι κάπως "παρατημένες" γλώσσες -αν κρίνω από την σελίδα στο ETH.
gon1332 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δες εδώ αλλά και εδώ. Έχω την αίσθηση, όμως ότι είναι κάπως "παρατημένες" γλώσσες -αν κρίνω από την σελίδα στο ETH. Είναι λίγο, απλά το όλο σύστημα Oberon έχει ενδιαφέρον να το μελετήσει κανείς. Και βέβαια το Linux δεν είναι backwards compatible με παλιά binaries. Ένα από τα λίγα καλά των Windows. :@
Dracon.74 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Είναι λίγο, απλά το όλο σύστημα Oberon έχει ενδιαφέρον να το μελετήσει κανείς. Και βέβαια το Linux δεν είναι backwards compatible με παλιά binaries. Ένα από τα λίγα καλά των Windows. :@ Έβγαλες κάποια άκρη με τους συνδέσμους; Σχετικώς με τα λειτουργικά. Αν εξαιρέσουμε συγκεκριμένες γλώσσες (όπως αυτή ίσως), εν γένει σε Linux/Unix βρίσκεις περισσότερα εργαλεία και μάλλον καλύτερα (λόγω του FOSS).
gon1332 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Έβγαλες κάποια άκρη με τους συνδέσμους; Σχετικώς με τα λειτουργικά. Αν εξαιρέσουμε συγκεκριμένες γλώσσες (όπως αυτή ίσως), εν γένει σε Linux/Unix βρίσκεις περισσότερα εργαλεία και μάλλον καλύτερα (λόγω του FOSS). Απλά δεν τα κάνουν πλέον maintain. Οπότε πρέπει να δουλεω μέσω Oberon. Είμαι μαζί σου για το Linux. Απλά είναι λίγο σπαστικός ο editor του Oberon και του μεταγενέστερου Aos2. Αυτό όλο κι όλο .
Dracon.74 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Απλά δεν τα κάνουν πλέον maintain. Οπότε πρέπει να δουλεω μέσω Oberon. Είμαι μαζί σου για το Linux. Απλά είναι λίγο σπαστικός ο editor του Oberon και του μεταγενέστερου Aos2. Αυτό όλο κι όλο . Τί να πώ... εκτός αν επικοινωνήσεις με την ομάδα του ETH για περαιτέρω πληροφορίες... (για να μην σου πω να στραφείς σε άλλη γλώσσα )
gon1332 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τί να πώ... εκτός αν επικοινωνήσεις με την ομάδα του ETH για περαιτέρω πληροφορίες... (για να μην σου πω να στραφείς σε άλλη γλώσσα ) Εντάξει θα τη βρω την άκρη. Λογικά μέσα από το ίδιο το σύστημα Oberon. Δεν είναι μόνο η γλώσσα που μελετώ, αλλά και ολόκληρο το σύστημα. Πρέπει όμως πρώτα να μάθω την γλώσσα. Εντάξει είναι και έξυπνα σχεδιασμένο το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα