Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις online αγορες μεσω τις ιστοσελιδας μου. Θα πρεπει να συνδεθει η ιστοσελιδα μου με καποια τραπεζα για να γινονται οι online αγορες. (Νομιζω λεγεται ΑΠΙ το προγραμμα αυτο). Ομως επειδη η εναρξη τη εταιριας της ιστοσελιδας εχει γινει στην βουλγαρια μου ειπαν πως θα πρεπει να το κανω με την εκει τραπεζα! Κατι που δεν με συμφερει, ασε που αργει μεχρι να ενεργοποιηθει ολο αυτο! Ηθελα να ρωτησω αν οντως ισχυει κατι τετοιο αν ναι, μπορω να το κανω αυτο με την paypal η την viva payments? Ειναι αξιοπιστες αρκετα ουτοσωστε ο πελατης να τις εμπιστευτει και να κανει αγορα μεσω αυτων;

Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το PayPal είναι πολύ διαδεδομένο και θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Ο πελάτης μπορεί να κάνει αγορές είτε έχει λογαριασμό στο PayPal είτε όχι, μόνο με την πιστωτική του. Πρέπει όμως εσύ να έχεις οπωσδήποτε account (προφανώς...)

Κατά συνέπεια, αν βάλεις Paypal είσαι οκ με το πλείστον των περιπτώσεων. Μένει μόνο η αντικαταβολή, γι αυτούς που δεν θέλουν καθόλου να δίνουν στοιχεία πιστωτικής (ή δεν έχουν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...