Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες, εδώ τόνυ.

Πήγα να τσιμπήσω 925 από γερμανό πριν μια εβδομάδα αλλά δεν υπάρχει ούτε σε κατάστημα ούτε σε αποθήκη.

Υπάρχει περίπτωση να το ξαναβγάλουν να περιμένω?

Ως εναλλακτική κατέληξα σε nexus 4, s3.

Το nexus αξίζει τα 290ε? Επίσης, είναι ικανοποιητικό το μέγεθος της οθόνης σε σύγκριση με το s3?( δεδομένου ότι το n4 χάνει οθόνη από τα 3 buttons στον πάτο).

Thnx για το χρόνο σας.. :-)

Δημοσ.

s3 OYTE καν,το n4 καλό αλλα γιατί να μην βάλεις 30 ευρώ και να πας στο n5;

Γιατί ξεκίνησα ταβάνι 250ε και έφτασα 290ε και το βλέπω να πάει λέγοντας...:)

Δημοσ.

Μεγάλη αλήθεια αυτή.Να το θέσω αλλιώς,το n4 είναι πολύ καλό αλλά όχι στα 30 ευρώ διαφορά από το n5.Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο moto g;Λίίίγο πιο συμμαζεμένο από το n4, καλύτερες επιδόσεις,καλύτερη οθόνη,led ειδοποιήσεων και έχεις και ρέστα.

Δημοσ.

Γιατί ξεκίνησα ταβάνι 250ε και έφτασα 290ε και το βλέπω να πάει λέγοντας... :)

Ε κανε μια μικρη θυσια ακομα 30 ευρω..

Μιλαμε για την τοπ συσκευη, για τερας δυνατοτητων

Δεν θα το μετανιωσεις..

Εκτος κι αν αλλαζεις συσκευη καθε εξαμηνο..

Για 30 και 60 ευρω αξιζει πιστευω να τα δωσεις για μια συσκευη που ειναι αρκετα καλυτερη απο τις αλλες που ανεφερες και που θα σου κρατησει χρονια και δεν θα κολλαει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ

Δημοσ.

Επειδή από 250 που είχες ως αρχικό "ταβάνι" έχω τα 330 περίπου που έχει το Ν5 υπάρχει αρκετή διαφορά, πήγαινε σε Moto G.

Πολύ καλύτερο ειδικά από S3 και νομίζω με αρκετά λιγότερα από 250. Επίσης υποστηρίζεται καλά από xda οπότε όταν θελήσεις να ψαχτείς θα έχεις επιλογές.

Αν έβρισκες το Nexus 4 σε 100 € λιγότερα από το Nexus 5 θα άξιζε ένα "Nexus 4 vs Moto G".

Δημοσ.

Επειδή από 250 που είχες ως αρχικό "ταβάνι" έχω τα 330 περίπου που έχει το Ν5 υπάρχει αρκετή διαφορά, πήγαινε σε Moto G.

Πολύ καλύτερο ειδικά από S3 και νομίζω με αρκετά λιγότερα από 250. Επίσης υποστηρίζεται καλά από xda οπότε όταν θελήσεις να ψαχτείς θα έχεις επιλογές.

Χμμ το να λέμε απλά πως το Moto G είναι καλύτερο καθαρά από το S3 είναι ψέμα χωρίς διευκρινήσεις. Υπάρχουν και τα 2 στο σπίτι μου οπότε μπορώ να κάνω μια αρκετά αντικειμενική σύγκριση.

Υπέρ Μοτο G

Pure Android, θα παίρνει αναβαθμίσεις για αρκετό καιρό.

Λίγο ψηλότερη ανάλυση οθόνης, δεν γίνεται αισθητή. Προτιμώ προσωπικά του S3

Λίγο καλύτερη μπαταρία

Υπέρ S3

Μεγαλύτερη οθόνη

Αποσπόμενη μπαταρία

SD card

ΣΑΦΩΣ καλύτερη κάμερα.

Η έκδοση με 2γκίκα ραμ είναι αρκετά γρήγορη

Έρχεται με φορτιστή και ακουστικά σε σχέση με απλο usb καλώδιο.
Δημοσ.

Το καλύτερο και το χειρότερο έχει να κάνει πάντα και με τα γούστα του καθενός.

Για παράδειγμα το "pure android" είναι μεγάλο ατού για πάρα πολλούς όπως και μειονέκτημα για ακόμα περισσότερους.

Τώρα για την οθόνη η διαφορά είναι μόνο 0.3" με ίδια ανάλυση (329ppi vs 306ppi) ενώ το Moto G έχει και Gorilla Glass 3.

Αποσπόμενη μπαταρία και sd card σαφή πλεονεκτήματα του S3 αλλά αδιάφορα πλεονεκτήματα επίσης για πολλούς.

Η έκδοση με τα 2GB είναι σαφως καλύτερη από την απλή όντως και είναι και LTE, ενώ το Moto G δεν είναι.

Επίσης όπως και να το κάνουμε το S3 είναι μία παλαιότερη συσκευή η οποία με όποια αναβάθμιση της δίνει η Samsung γίνεται απλά χειρότερη.

Δημοσ.

Ως χρήστης του N4 θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικό απλά.

Το αγόρασα για 2 άλλα άτομα όταν το σκότωναν στα 200€ από google.store και αμφότεροι είναι ενθουσιασμένοι.

Αγνό και ανόθευτο android(δίχως bloatware και κολλήματα) και πολύ όμορφο.

Έχει ένα θέμα με μπαταρία,αλλά τίποτα τρομακτικό.

Από την άλλη δεν ξέρω εάν αξίζει όσο το πουλάν τώρα Ελλάδα ή είναι καλύτερα να δεις κάτι σε Moto G.

Εάν μπορείς αγόρασε το N5,το πήρα για έναν γνωστό από το μαγαζί της google και με έκανε πολύ καλή εντύπωση.Όταν πέσει η τιμή στο google.store θα το αγοράσω δίχως δεύτερη σκέψη.

Ηλίου φαεινότερον ότι είμαι ψιλοφανμπόυ των Nexus. :P

Επίσης πρέπει να ομολογήσω ότι το έχω ρίξει πολλές φορές το N4 μου και μέχρι τούδε μόνο ελάχιστες γρατζουνιές έχει.Δεν ξέρω τι gorilla glass είναι,αλλά πραγματικά με εντυπωσίασε πολύ.

Δημοσ.

Το καλύτερο και το χειρότερο έχει να κάνει πάντα και με τα γούστα του καθενός.

Για παράδειγμα το "pure android" είναι μεγάλο ατού για πάρα πολλούς όπως και μειονέκτημα για ακόμα περισσότερους.

Τώρα για την οθόνη η διαφορά είναι μόνο 0.3" με ίδια ανάλυση (329ppi vs 306ppi) ενώ το Moto G έχει και Gorilla Glass 3.

Αποσπόμενη μπαταρία και sd card σαφή πλεονεκτήματα του S3 αλλά αδιάφορα πλεονεκτήματα επίσης για πολλούς.

Η έκδοση με τα 2GB είναι σαφως καλύτερη από την απλή όντως και είναι και LTE, ενώ το Moto G δεν είναι.

Επίσης όπως και να το κάνουμε το S3 είναι μία παλαιότερη συσκευή η οποία με όποια αναβάθμιση της δίνει η Samsung γίνεται απλά χειρότερη.

Γιατί σε μένα τότε η 4.3 μου άλλαξε την συσκευή από την γη ως τον ουρανό; και αν δουλεύει μια χαρά γιατί ο μέσος χρήστης να ενδιαφέρεται για έξτρα αναβαθμίσεις;

Όταν σε 2 χρόνια η μπαταρία αδυνατήσει τι θα κάνεις στο Moto G? Καλό το gorilla glass 3, καλύτερο από το 2, αλλά αν σου σπάσει ποιος θα στο φτιάξει; με το S3 κάθε γωνιά θα βρεις ένα μαγαζί να τα φτιάχνει.

Την κάμερα επίσης την ξέχασες, κάτι που το 95% των χρηστών την χρησιμοποιεί αρκετά...

Ξεκάθαρα λοιπόν δεν είναι άσπρο ή μαύρο στην προκειμένη περίπτωση. Η σάμμυ έγινε τόσο αγαπητή που πλέον απέκτησε και haters χωρίς να το δικαιολογείται απόλυτα.

Άρα λοιπόν η κάθε συσκευή έχει τα πλεονεκτήματα της και τα μειονεκτήματα της. Για τα λεφτά της η κάθε μια αυτή την στιγμή είναι best buy αλλά για μένα η LTE έκδοση του S3 αντικειμενικά είναι καλύτερη συσκευή.
Δημοσ.

Βασικά δεν είμαι hater της Samsung καθώς έχω και έγω Samsung και μου αρέσει κιόλας.

Η κάμερα είναι όντως καλύτερη του S3 αλλά προσωπικά δεν αποτελεί κριτίριο αγοράς (υποκειμενικό που δίνει βαρύτητα ο καθένας).

Επίσης είναι άδικο για το moto G να το συγκρίνουμε με το i9305 (2GB ram) καθώς έχουν και 50+€ διαφορά στην τιμή περίπου. Καλύτερα να το συγκρίνουμε με το i9300 που είναι πιο κοντά στην τιμή του moto G.

Δημοσ.

Η μπαταρια του moto G άλλαζει πανεύκολα.Ποιός κραταέι κινητο 2 χρόνια;Πες οτι στο δίνω αυτο ενταξει,μενεις με ενα κινητο 2+ χρόνια και χαλαέι η μπαταρία και;Τι πάει να πει τι θα κάνεις;Θα δωσεις 30 ευρω και θα αλλαξεις μπαταρια.Μην εισαι καταστροφολόγος.Το LTE μόνο κριτήριο αγοράς κινητού δεν είναι.Με Dchsdpa ή αλλιώς hsdpa+ ή Η+ έχεις ταχύτητα 4g (όπως είναι το 4g στο ελλάντα).Σε καμία περίπτωση δεν συγκρινεται το s3 με το moto G.Ειναι δυο smartphone διαφορετικης κατηγοριας.Δεν αξιζει η αγορά του s3 πλέον (275 ευρώ; :-D ), χίλιες φορές να πάρεις LG optimus G, άμεσα συγκρισιμο και καλύτερο σε όλα.

Δημοσ.

Η μπαταρια του moto G άλλαζει πανεύκολα.Ποιός κραταέι κινητο 2 χρόνια;Πες οτι στο δίνω αυτο ενταξει,μενεις με ενα κινητο 2+ χρόνια και χαλαέι η μπαταρία και;Τι πάει να πει τι θα κάνεις;Θα δωσεις 30 ευρω και θα αλλαξεις μπαταρια.Μην εισαι καταστροφολόγος.Το LTE μόνο κριτήριο αγοράς κινητού δεν είναι.Με Dchsdpa ή αλλιώς hsdpa+ ή Η+ έχεις ταχύτητα 4g (όπως είναι το 4g στο ελλάντα).Σε καμία περίπτωση δεν συγκρινεται το s3 με το moto G.Ειναι δυο smartphone διαφορετικης κατηγοριας.Δεν αξιζει η αγορά του s3 πλέον (275 ευρώ; :-D ), χίλιες φορές να πάρεις LG optimus G, άμεσα συγκρισιμο και καλύτερο σε όλα.

Το LTE δεν με απασχολεί, τα 2γκίκα ραμ όμως ναι...(που έχει αυτή η έκδοση)

Όσο για την μπαταρία, δεν είναι μόνο η αλλαγή (αν υπάρχει διαθεσιμότητα, και κάποιον να στην αλλάξει) αλλά και το ότι μπορείς να χεις πάνω από μια.

Από κει και πέρα μου αρέσει πολύ το Moto G, η γυναίκα μου το λατρεύει. Προτιμώ όμως το σάμμυ μου και ας είναι λίγο πιο αργό σε απόδοση (εγώ έχω το i9300)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...