Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Ενω εχω φλασαρει αρκετες φορες ρομ σε διαφορες συσκευες ολα πηγαιναν μια χαρα.Εχθες περασα αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 αλλα και τις 3 φορες κολλουσε στο boot logo της samsung οποτε και εκανα restore την ρομ που ειχα κανει backup απο πριν μεσω recovery.Δυστυχως πλεον κολλαει και αυτη στο samsung logo ενω πριν δουλευε μια χαρα.Εχω κανει reset,wipe cache κτλ αρκετες φορες αλλα δεν λεει να στρωσει :(

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Ενω εχω φλασαρει αρκετες φορες ρομ σε διαφορες συσκευες ολα πηγαιναν μια χαρα.Εχθες περασα αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 αλλα και τις 3 φορες κολλουσε στο boot logo της samsung οποτε και εκανα restore την ρομ που ειχα κανει backup απο πριν μεσω recovery.Δυστυχως πλεον κολλαει και αυτη στο samsung logo ενω πριν δουλευε μια χαρα.Εχω κανει reset,wipe cache κτλ αρκετες φορες αλλα δεν λεει να στρωσει :(

Κανε factory reset απο recovery κλπ(wipe cache,dalvick cache...)κατέβασε την stock rom για note 2 απο sammobile και εγκατέστησε την μεσω Odin...

Υ.Γ. Την custom rom να υποθεσω πηγές να την περάσεις μεσω recovery ετσι...;

Αν θελεις πολυ την συγκεκριμένη rom ξανα πέρασε την μολις στανιαρει το κινητο μεσω Odin...

Το θεμα σου βρίσκεται στο recovery mode οποτε μολις περάσεις την stock μεσω Odin ξανα εγκατέστησε το cwm...(αφου ξανα ρουταρεις κλπ)...Μην ξεχάσεις πριν το φλασαρισμα με Odin το factory reset κλπ,πράγμα που θα ξανακάνεις μολις εγκαταστάσεις την stock rom...

Δημοσ.

Ναι το root θα χαθεί...να σε ρωτησω πως το ρουταρες;Μεσω Odin;

Μπορείς να βαλεις την ρομ που θελεις και την 4.1.2....

Και το root κανε το μετα παλι με Odin (και τα δυο μαζι δεν θα σου πάρουν πανω απο 20 λεπτά...)

Για root και cwm recovery μεσω Odin εδω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554

Η ιδια διαδικασια ειναι και για την ρομ,για μενα οτι θελεις να κανεις καλο ειναι να το κανεις παντα με Odin (ακομα και φλασαρισμα custom rom η kernel)...!!!

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως εισαι ετοιμος για σμαρτεκ...

Δοκιμασε να φλασαρεις την 4.1.2 μεσω odin κι αν δεν ερχεσαι Χαιδαρι.

Δημοσ.

Δηλαδη αν περασω την στοκ 4.3 απο recovery θα χαθει και το ροοτ ετσι?Υπαρχει προβλημα αν περασω 4.1.2 γιατι δεν θελω να φορτωθω knox?

Δεν θα ασχοληθείς με recovery...ολη η διαδικασια μεσω Odin απο sammobile βρες την stock που θελεις και προχωρά...!!!
Δημοσ.

@Fronimitis Δε νομιζω να χρειαστεί,(η μάλλον εύχομαι κι ολας) μεσω Odin οτι και να εχει κανει (σφάλμα σε rom-kernel η και recovery mode)θα επανέλθει στα φυσιολογικά του...

Μην ξεχνάμε οτι και στην σμαρτεκ το Odin χρησιμοποιούν μεσα σε ολα τα αλλα... ;)

Δημοσ.

Ενος φιλου πηγα στο σερβις το note 2 του πριν κατι μηνες γιατι εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα.

Δεν περναγε αλλη ρομ ουτε official,ουτε custom και κολλαγε στο ιδιο σημειο.

Ας ελπισουμε οτι απλα στον καταραμενο απλα κατι πηγε στραβα.

Δημοσ.

Ενος φιλου πηγα στο σερβις το note 2 του πριν κατι μηνες γιατι εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα.

Δεν περναγε αλλη ρομ ουτε official,ουτε custom και κολλαγε στο ιδιο σημειο.

Ας ελπισουμε οτι απλα στον καταραμενο απλα κατι πηγε στραβα.

Crossing fingers λοιπον... :)
Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις μεσω recover---advance----format τα : system,cache και οτι αλλο εχει ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ SD

και πες μας

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις μεσω recover---advance----format τα : system,cache και οτι αλλο εχει ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ SD

και πες μας

Σωστά,ηδη του εχω πει να τα κανει αυτα(dalvick cache κλπ που βρίσκονται στο advanced),αλλα θα χρειαστεί και μια fresh rom γιατι αν την κρατήσει αυτην ετσι θα του ξανακάνει κολπακια...άντε να δουμε...!!!
Δημοσ.

Όλα οκ τελικά παίδες. Πέρασα στοκ 4.1.2 και ολα κομπλε. Τωρα σε περιπτωση που θελω να μηδενισω τον counter και να μεινω στοκ χωρις να χασω εγγυηση τι πρεπει να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...