Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι γραφίστας και περνάω ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη του PC. Ψάχνω να αγοράσω κάποιο monitor IPS 23'-24' με αρκετά καλή απόδοση χρωμάτων γύρω στα 300€. Χρειάζομαι να μπορώ να έχω εναλλαγή του monitor σε 2 PC. Απαιτήσεις σε gaming δεν έχω πολλές μιας και παίζω μόνο για ξελαμπικάρισμα από την δουλειά. Κάθε βοήθειά σας θα είναι σημαντική. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε αυτο το ποσο βρισκεις και 27'' IPS, θα σε ενδιεφερε;

Δεν ξέρω μήπως είναι πολύ μεγάλη και βγάζω τα μάτια μου αλλά αν έχεις κάποια πρόταση ευχαρίστως θα το τσεκάρω.

φιλε ελπιζω να σε βοηθησω με αυτο το link (οχι να σε κανω μανταρα :Phttp://99designs.com/designer-blog/2013/12/11/how-to-choose-the-perfect-monitor-for-graphic-design/

Ωραίο πληροφοριακό link και πιάνει όλο το concept αγοράς monitor. Φυσικά οι προτάσεις εκεί ξεκινάνε από 800-900$ και φτάνει κάποιος να προτείνει 40.000$ οθόνη !!!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν ξέρει κάποιος... Φοράω την Ραδεον Ρ7 240 κάρτα γραφικών και έχει VGA, DVI και HDMI έξοδο. Στην οθόνη η σύνδεση HDMI στα προγράμματα έχει κάποια καλύτερη απεικόνιση ή παίζει ρόλο μόνο σε video και games?

*** Τελικά βρήκα την απάντηση μόνος μου .... http://www.pcworld.com/article/196618/Decide_Between_VGA_DVI_and_HDMI_for_Your_Monitor_Connection.html

DVI --> best

VGA-->comes second

HDMI--> only for videos with blueray player

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.

Τελικά καταλήγω στην DELL U2412M 24'' ULTRASHARP FULL HD BLACK στα 240€ από το E-shop

Δημοσ.

ρώτα στο E-shop από που τις φέρνουν γιατί κάτι άκουσα για παραεισαγωγή και ότι δεν ισχύει η εγγύηση στην ελληνική αντιπροσωπεία!!

Μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα βέβαια οπότε μην το πάρεις της μετρητής αλλά ρώτα για καλό και για κακό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...