Προς το περιεχόμενο

Panzar!

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρωσικο ΜΜΟ ,free to play,πολυ εθιστικο,διασκεδαστικο και με τρελλο χιουμορ.Ψαξτε το,παιξτε το και οταν προχωρησετε,πεστε μου να φτιαξουμε μια φυλη insomniac panzarites και να κατακτησουμε. :)

Η μουσικη του παιχνιδιου ειναι εξαιρετικη.

(Ελπιζω να αρεσει σε καποιους και να φτιαξουμε οπως ειπα μια ομαδα απο το insomnia,γιατι προς το παρον παιζω κατα 90% με ρωσους και καταλαβαινω ελαχιστα τι λενε ,αλλα συνεργαζομαι καλα λογω εμπειριας στο παιχνιδι.)

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αντε ρε σεις ,προxωρησε κανεις?Εγω και η Ρωσια παιζουμε μονο.Στο τελος θα μαθω Ρωσικα απταιστα,αλλα υποψιαζομαι σοβαρα οτι αν παω καμμια επισκεψη στην Μοσχα και κανω εξασκηση των φρασεων που εμαθα θα παω φυλακη. :devil:

Εχω βρει και ονομασια για την Ελληνικη φυλη που θα φτιαξουμε. Barbaric Insomniacs. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραια γραφικα και gameplay αλλα καθε αλλο παρα f2p. Αν δεν πληρωσεις θα τον πινεις συνεχεια. Παντως ειναι μια καλη προσπαθεια με καλο συστημα craft και talent tree. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εχει μεγαλη αναμονη στο chat lobby για να βρεις παιχνιδι. Θελει αρκετη δουλεια ακομα αλλα δεν μπορω να πω εχει τον χαβαλε του. Προτιμω το smite παντως....

Δημοσ.

Παιδια,εγω μεχρι στιγμης δεν εχω πληρωσει,αλλα επειδη μου αρεσει και παιζω συχνα εχω προχωρησει μερικους χαρακτηρες αρκετα.Εχω και εναν στο μαξιμουμ 30 level.Σε αυτο το επιπεδο τα ποσοστα νικης των ομαδων που παιζω ειναι γυρω στο 60% αλλα ειναι πολυ πιο δυσκολο σε αυτο το σημειο.

Πιστευω δηλαδη οτι μπορεις να κτισεις εναν ισχυρο χαρακτηρα και χωρις χρηματα αλλα προφανως βοηθαει να δωσεις λεφτα.Παντως απο τα πιο διασκεδαστικα και εθιστικα παιχνιδα του ειδους και με επικη μουσικη.

Δημοσ.

Παιδια,εγω μεχρι στιγμης δεν εχω πληρωσει,αλλα επειδη μου αρεσει και παιζω συχνα εχω προχωρησει μερικους χαρακτηρες αρκετα.Εχω και εναν στο μαξιμουμ 30 level.Σε αυτο το επιπεδο τα ποσοστα νικης των ομαδων που παιζω ειναι γυρω στο 60% αλλα ειναι πολυ πιο δυσκολο σε αυτο το σημειο.

Πιστευω δηλαδη οτι μπορεις να κτισεις εναν ισχυρο χαρακτηρα και χωρις χρηματα αλλα προφανως βοηθαει να δωσεις λεφτα.Παντως απο τα πιο διασκεδαστικα και εθιστικα παιχνιδα του ειδους και με επικη μουσικη.

Θα το κατεβάσω κι εγώ, για να δούμε!

• Like 1
Δημοσ.

Επισης να προσθεσω οτι χτες εβαλα ενα μικρο χρηματικο ποσο ετσι για να δω τι παραπανω δυνατοτητες θα ειχα σε οπλα και spells.

Αλλα εχουν ενα πολυ δικαιο συστημα.Δεν σου επιτρεπει να αγορασεις κατι αν δεν εχεις φτασει σε καποιο επιπεδο. Ασχετα απο το ποσα χρηματα εχεις δωσει.

Αρα δεν μπορει ο καθε newbie να μπει και να αγορασει ισχυ,πρεπει πρωτα να αυξησει την δυναμικη του σαν παικτης μεσα απο τις καθημερινες μαχες. Απλα με τα χρηματα μπορεις να αγορασεις ενα οπλο πιο γρηγορα απο το να μαζεψεις το υλικο και να το κανεις craft εσυ,μεσα απο την τριβη του παιχνιδου,που αναλογως ποσο παιζεις μπορει να κανεις μερικες μερες.Με τα χρηματα το παιρνεις αμεσως,αλλα και παλι μονο αν το επιτρεπει το επιπεδο σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ωραια γραφικα και gameplay αλλα καθε αλλο παρα f2p. Αν δεν πληρωσεις θα τον πινεις συνεχεια. Παντως ειναι μια καλη προσπαθεια με καλο συστημα craft και talent tree. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εχει μεγαλη αναμονη στο chat lobby για να βρεις παιχνιδι. Θελει αρκετη δουλεια ακομα αλλα δεν μπορω να πω εχει τον χαβαλε του. Προτιμω το smite παντως....

Παιδια ειδα youtube gameplay video του Smite και απο αποψη γραφικων το παιχνιδι δεν πiανει μια μπρoστα στο Panzar! Σαν να ειναι του 2000. Απο gameplay δεν ξερω.

Επεξ/σία από benign
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οχι μονο παιχνιδαρα ανεπαναληπτη αλλα μουσικη επενδυση απιστευτη! Ο συνθετης ειναι μεγαλοφυια,εχω χρονια να ακουσω τετοια μουσικη αξια σε οποιοδηποτε παιχνιδι.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ειμαι πλεον σε μια απο τις 4 καλυτερες ομαδες του παιχνιδιου και συνεχως φτανουμε ημιτελικους και τελικους στο σχετικο εβδομαδιαιο τουρνουα με σημαντικα βραβεια.Αλλα υπαρχουν ελαχιστοι Ελληνες και ψαχνω για παικτες.Τωρα πλεον ξερω πολυ περισσοτερα πραγματα και μπορω να βοηθησω κοσμο να γινουν πολυ ισχυροι πιο γρηγορα.Ειμαι και clan leader με πολλους παικτες απο ολη την Ευρωπη και απο Αμερικη,Καναδα. Οποιος ενδιαφερεται να το ξεκινησει θα τον/την βοηθησω οσο μπορω.Στειλτε προσωπικο μυνημα η γραψτε μυνημα εδω. :)

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου! Παιζω Smite 1.5 χρονια τωρα και εχω αρχησει να το βαριεμαι απιστευτα γιατι κατανταει μονοτονο ομως ο δρομος του ειναι ανοδικος και αναμενεται να ξεπερασει πολλους ανταγωνιστες του τα επομενα χρονια...Το Panzar πιστευεις εχει μελλον? Λεω να του ριξω μια ματια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...