stereotype Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Με VS2010 Ultimate, εχω γραψει ενα Windows Forms Application στο συστημα μου που τρεχει Windows 7 64-bit. Το εκανα επειτα compile με την εντολη "Build" και εβαλα σαν επιλογη "x86" στο Active solution platform. Επισης, στα project properties εβαλα σαν επιλογη το "x86" στο TargetPlatform. Το βαζω λοιπον σε ενα Windows XP 32-bit machine, παω να τρεξω το .exe και μου πεταει μηνυμα "This product is designed for x64 platform but is being installed on Intel. Obtain the correct setup from the manufacturer." Το ιδιο μου κανει και με το .msi και σε συστημα με Vista 32-bit. Να σημειωσω οτι στο XP εχω εγκατεστημενο το .NET Framework 4 client profile που ειναι Prerequisite για το application. Γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει και πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω για το χρονο σας!
albNik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μαλλον εχεις καποιο dependency σε 64-component. Σε απλο "Hello world" κανει τα ιδια;
stereotype Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μαλλον εχεις καποιο dependency σε 64-component. Σε απλο "Hello world" κανει τα ιδια; Σε ευχαριστω για την απαντηση καταρχας. Τελικα το ελυσα το θεμα, ειχα καποια λαθη με τα names των dependencies στο setup project. Εχω οντως ενα .exe σε dependency αλλα ειναι 32-bit. Δοκιμασα ενα test project οπως ειπες κι ετρεξε κανονικα, οποτε thank you!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα